Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a barátnőm ezért dobott ki? Mert nem hittem el, hogy egy öregebb pasival csak barátok voltak?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat volt, minden tökéletesen alakult, egy gyönyörű és kedves lány. Egyikünknek sincs nagy baráti köre. Nagy vonalakban az előző kapcsolatokról is szó esett, sőt egyikünk sem tagadta, hogy régen pár kaland is volt az életünkben.

Múlt héten egy közös ismerőssel beszélgettem, aki említett egy férfit akit én nem igazán ismertem csak látásból mert idősebb volt majdnem 20 évvel nálunk, illetve már nem él. Szóval az ismerős említette, hogy a barátnőm ezzel a férfival nagyon jó barátok voltak, és nagyon sokatmondóan nézett rám. Kérdeztem, hogy szeretők voltak? Mert a pasas nős volt. Az ismerős szerint mindig hangoztatták, hogy csak barátok, meg a lányaként szereti a pasi, de sokan nem hitték el.

Kicsit felfordult a gyomrom ettől mert a barátnőm egy édes lány, nem is gondolna ilyet róla az ember. Feltűnt neki, hogy csöndes vagyok így elmondtam neki mit tudtam meg. Totál lefagyott, aztán hideg lett, ridegen annyit mondott, hogy nem tartozik senkinek se magyarázattal de neki ez a férfi sokat jelentett, és csak barátok voltak. Kicsit kiakadtam, hogy kizárt, hogy egy ennyivel öregebb pasi csak barátkozni akarna egy fiatalabb gyönyörű nővel, nem igaz hogy sose látott rajta semmit?! Itt félrenézett és rögtön rávágtam, hogy na ugye. Erre felkapta a vizet, hogy nekem semmi közöm ehhez, senkit nem fog győzködni az igazáról, többet nem hajlandó erről beszélni.

Pár napig béke volt de csak ezen járt az eszem és egyre jobban undorodtam a gondolattól, hogy egy öregebb pasi ott legyeskedett körülötte. Ismét szóba hoztam, hogy mi volt abban a pasiban hogy barátkoztam és gondol-e még rá? Miért nem ismeri be, hogy volt köztük valami?? Veszekedni kezdtünk, aztán hirtelen rideg csöndbe lett és azt mondta menjek el, vége. Próbáltam meggyőzni de azt mondta neki nincs szüksége erre, hogy ezt hallgassa, beszámoljon erről és még fel is téptem a sebeit.

Végül elmentem, az üzeneteimre nem reagál, a telefont nem veszi fel.

Mit gondoltok erről az egészről? Tényleg hibás lennék amiért tudni akartam erről az igazat? Azért nem mindegy, hogy a párom képes lett volna szerető lenni. Mert én amúgy se hiszek a férfi női barátságban, ekkora korkülönbséggel meg pláne, főleg hogy a barátnőm tényleg gyönyörű. Szerintetek?

nov. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
76%
Ja nem, 28 as mint a pletyka koronázatlan királya, tudja mindig hogy ki kivel miért mutatkozik együtt, és mivel ő bárkivel fetreng, nyilván magából indul ki.
nov. 2. 16:13
 32/84 anonim ***** válasza:
25%
De itt nem arról van szó, hogy van hozzá köze a párodnak hanem, hogy egy jó barátod létezését eltitkolod. Szégyelled a barátaid? Akkor minek vagytok/voltatok barátok? Hihetetlen, hogy nem látjátok mi a rossz az egészben.
nov. 2. 16:14
 33/84 anonim ***** válasza:
9%
Mivel pont nem létezik a jó barátja. Az is lehet a pasi akart valamit, de a lány nem, és bűntudata van hogy meghalt, egyáltalán nem normális ez ilyen fiatalon.
nov. 2. 16:17
 34/84 anonim ***** válasza:
0%
30. ÁLLJ! Az más! Ott az AIDS veszélye, meg az udor és szégyen, hogy csak ilyen jut nekem, akit egy olyan használt.
nov. 2. 16:17
 35/84 anonim ***** válasza:
65%
Bűntudata mitől ha csak barátok voltak? Nem lehet kijelenteni, hogy biztosan románc volt köztük, de hát csak momdom, hogy meghalt egy jó barátom, vagy nem hiszem el, hogy nem hallotta vissza a pletykákat. Informálni kellene a párod, hogy vannak pletykásak, vagy minimum arról, hogy elhunyt és hiányzik blablabla. Hogyan lehet eltitkolni egy jó barátot, apának való egyént? Über gáz.
nov. 2. 16:20
 36/84 anonim ***** válasza:
91%

LEHET hogy a nő nem csak baráti érzelmeket táplált az idősebb férfi iránt, ettől még lehet, hogy nem történt köztük semmi. Jelzem, léteznek emberek a világon, akik nem k-rnak minden létező személlyel a földön, aki felé vonzalmat éreznek! Sőt lehet még akkor sem, ha szerelmesek beléjük! Lehet ennek ezer oka, lehet például... hmm nem is tudom... hogy vannak valami...úgynevezett, elveik! Hú hát ezt ti el se tudjátok képzelni? Ettől függetlenül az is lehet, hogy a szeretője volt, persze, honnan tudjam? De a kérdezőnek sincs azonnal, automatikusan köze ehhez a friss kapcsolatban...

Friss kapcsolatban egyáltalán nem biztos, hogy a hölgy erről akart mesélni a drága friss párjának, még akkor sem ha a pasi ezt nagyon erőltetni akarná! Igen, lehet hogy voltak begyógyulatlan sebei, lehet hatalmas hatással volt rá az a férfi, nem tudjuk, nem akart róla beszélni. De a kérdező csak azért sem hagyta békén, és erőszakoskodott, mikor láthatóan egy fájdalmas pontra tapintott és ez látszott is a nőn. Szerintem mindenki pont akkor mesél a múltjáról, amikor ő szeretne, és ha nem akart ebben a friss kapcsolatban erről mesélni, had legyen már meg rá az oka, és nem csodálom, ha elmenekül, ha erőszakoskodnak vele. Nem egy ilyen közegben akar megnyílni valaki egy számára láthatóan fájdalmas témában.

nov. 2. 16:22
 37/84 anonim ***** válasza:
91%

"Jelzem, léteznek emberek a világon, akik nem k-rnak minden létező személlyel a földön, aki felé vonzalmat éreznek!"

Gigalike, és milyen sokan képtelenek ezt felfogni.

nov. 2. 16:26
 38/84 anonim ***** válasza:
10%
Bakker de mindketten elmesélték a múltjukat, nem talált abban kivetnivalót a lány! Ha meg feldolgozatlan sebei vannak a férfival kapcsolatban az meg mióta jó, hogy a kérdezőt sötétben hagyta volna tapogatózni? Hogyha nem vagy valakin túl akkor nem kéne ismerkedni! Vagy jó, tedd meg, de ha tiszta lappal akarsz kezdeni akkor tudasd a másikat és majd ő dönt. Nem fair a másikkal szemben, hogy búfelejtő lenne.
nov. 2. 16:26
 39/84 anonim ***** válasza:
90%
A lánynak valószínűleg még fájó ez a veszteség, minthogy egy szinte éppenhogy megismert embernek meséljen és lelkizzen róla.
nov. 2. 16:35
 40/84 anonim ***** válasza:
23%

Olyan fájó megemlíteni, hogy jó barátok voltak? Tényleg?

"Feltűnt neki, hogy csöndes vagyok így elmondtam neki mit tudtam meg. Totál lefagyott, aztán hideg lett, ridegen annyit mondott, hogy nem tartozik senkinek se magyarázattal de neki ez a férfi sokat jelentett, és csak barátok voltak."

Akkor ez mi?

nov. 2. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!