Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ,hogy az ex barátnőm akivel 1,5 hónapja szakítottunk majdnem 3 év kapcsolat után ,szinte rögtön elkezdett találkozgatni egy fiú "barátjával" ,akit kb 10 hónapja ismer? Lehet ebből esetleg komoly dolog, vagy csak egy rebound?
Figyelt kérdés
2022. nov. 7. 00:50
1/18 anonim válasza:
Normális.
Majd megtudod, h csak barát e vagy sem, már az exed.
2/18 anonim válasza:
Teljesen normális. Gondolom a kérdésfeltevésből nem te kezdeményezted a szakítást, neki már rég elege lehetett, 1,5 hónap túl lenni az egyébként is rosszon nem kevés/nem sok.
3/18 anonim válasza:
Normális, el ne merd kezdeni csesztetni!
Ha férfi lenne, akkor fel se merülne ez a kérdés.
4/18 anonim válasza:
Igen, teljesen normális. Mikor a férjemmel megismerkedtünk, mindketten egy nagyon hosszú kapcsolatból léptünk ki éppen. Mikor szakításra kerül a sor, akkor általában egyik félnek már nagyon nem volt jó az a kapcsolat. Kb. 2 hónappal a szakításunk után jöttünk össze, és sok éve együtt vagyunk.
5/18 anonim válasza:
Ha ő szakitott normalis
Ha nem akkor meg potlek vigasz
6/18 anonim válasza:
Normális. Egyébként meg semmi közöd hozzá. Már az ex-ed. Hagyd békén, hag legyen boldog mással.
7/18 anonim válasza:
Normális, mit kellett volna csinálnia?
(én 7 év után szakítottam, kb 2 hét után mással voltam és már a 3. "randinkon" teherbe estem, már 10 éve együtt vagyunk)
8/18 anonim válasza:
Normális, rossz kaocsolatból könnyebb tűltenni magad. Az is benne van a pakliban, hogy a barátja miatt szakított.
9/18 Noren1989 válasza:
Szerintem meg miatta szakítottatok 😅😉🤫
10/18 anonim válasza:
Normális! Mi ezzel a baj? Mit hittél?? H majd rád fog várni????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!