Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ,hogy az ex barátnőm akivel 1,5 hónapja szakítottunk majdnem 3 év kapcsolat után ,szinte rögtön elkezdett találkozgatni egy fiú "barátjával" ,akit kb 10 hónapja ismer? Lehet ebből esetleg komoly dolog, vagy csak egy rebound?
#7 mondjuk én ezzel azért nem dicsekednék🤣
Kérdező nyilván nincs már közöd hozzá, mert az exed, de legyen ebből az a tanulság, hogy ne kezdj olyanokkal, akiknek ellenkező nemű barátai vannak. Egyértelműen már a kapcsolatotok alatt is kavartak.
13 ja ez tényleg így van.
Kérdező, igen tudom,neked nem menne,nem lenne gyomrod hozzá jogy új kapcsolatot alakíts ki mert szereted/szeretted. Ezért azt gondolod hogy ri*anc az exed De nem!
Ahogy fent leírták,valami okból már nem érzett irántad szerelmet,vagy nem érezte jól magát a kapcsolatotokban. Lehet az utóbbi 1 hónapban(nem csalt meg!) de már nézelődött, és ezt azért csinálta mert egy mérgező rossz kapcsolatból kilépni könyebb, túltenni magad is. Hisz ha minden oké lett volna,akkor nem szakítotok.
A kapcsolataimban mindig én szakítottam, mert már jóval előtte elegem lett belőlük.
Mire szakítottunk, már teljesen le tudtam zárni és el is kezdtem ismerkedni, mert készen álltam egy új kapcsolatra. Szerintem ez teljesen normális.
Valószínűleg ő szakított veled jó okkal.
Aha van ilyen elég sokszor... Nekem sem esett jól, sőt, így rosszabb is, hogy egy ismerősével randizik, mert akkor esélyes, hogy volt akkor is valami, amikor ti még együtt voltatok. Ha új emberről lenne szó, nem zavarna ennyire. Gondolj arra, hogy nem működött volna köztetek, nem helyetted választja őt, csak szimplán jobban megfogta valamiért, de ez nem a te hibád.
Amúgy én pl képtelen vagyok szakítás után egyből ismerkedni. Még egy 3 hetes kis semmi kapcsolat után is kellett két hónap, hogy azt mondjam, kész vagyok ismerkedni, de csak fél év múlva lett kapcsolatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!