Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik valaki így ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy pasival, aki 30 éves és már van egy 12 éves lánya és vele él, de engem személy szerint nem zavar.

Sokszor voltunk bulizni az ő baráti társaságával (mivel nekem nagyon nincs), de a legtöbbször az egyik lány barátjával lógtunk, akivel előszeretettel röhögtek másokon. A srác volt, hogy csinált képet valami csajról, kirakta insta sztorijába, és hányós emojikat rakott hozzá.

Ebben a legrosszabb, hogy a lánya végignézi és lehet, hogy most csendes, legalább is annak ismertem meg, de lehet, hogy egy idő után ő is ugyanezt a viselkedést fogja utánozni.

Amikor szakítottam a sráccal, azzal jött, hogy hát ő a héten minden nap megy edzőterembe és annak köszönhető, hogy úgy néz ki, ahogy. Még egy ilyen csávó úgysem fog észrevenni. Illetve vele feküdtem le először és ezt is felhasználta ellenem, hogy nem kellettem senkinek előtte sem, ezután sem fogok, örüljek, hogy ő legalább hozzámért, mert amúgy nem igazán szokott olyan lányokkal beszélni, mint én.

ma 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy barom allat.
ma 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem tök mindegy? Minek foglalkozol vele? Szakítottatok! Hadd vergődjön a saját posványában.

Te meg keress jobbat, éld az életed!

Annyira felesleges ezen kattogni.

ma 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Cgány. Ha nem, akkor is, úgy viselkedik.
ma 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki 30 évesen, gyermekkel az oldalán így viselkedik, soha az életben nem fog felnőni. Jól tetted, hogy elhagytad.
ma 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A 30 éves pasik a mai világban még tini szintem vannak. Kevés a kivétel.
ma 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:

"nem kellettem senkinek előtte sem, ezután sem fogok, örüljek, hogy ő legalább hozzámért"

Sértett hiúság mondatja vele.

Pont ő az, aki azt képzeli, hogy aranyból van a farka és bárhogy viselkedhet, mindig vonzónak tartják a nők. Aztán most szembejött a valóság, hogy van, akinek elege lesz ebből a személyiségből.

ma 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!