Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a párom és most miért viselkedik így ?
#5 Lol. 😂 Hát 1 a 10-hez volt az esélye, de ilyen is van. Gratulálok az exedhez, gerinces, lelkileg rendkívül stabil ember. 🤭
Komolyan, férfiként ég a pofám miatta... Mert az egy dolog, hogy az ok, meg az érzések hasonlóak, de a férfiak jellemzően sokkal jobban kordában tudják tartani az ilyesmit. Hát, szégyen...
Egyik exbarátom ugyanezt eljátszotta. Amíg próbáltam vele beszélni a problémákról, megoldani, telibe sz@rta,amikor közöltem vele, hogy 1 hét múlva akkor elköltözöm és ennyi volt, mindjárt nem volt olyan nagy a szája. Nekiállt ott sírni, szánalmas volt. Előtte meg ment a "ha nem tetszik ez vagy az, el lehet költözni" 😂😂
Nyilván ott hagytam, nem bántam meg azóta sem.
Az exem is ilyen balfsz volt. A problémákat nem beszélte meg, hárított, terelt, aztán amikor a sokadik ilyen után közöltem vele, hogy vége, olyan hisztit levágott, hogy csak pislogtam :D
Szerintem nem hitte el, hogy meglépem.
Hálisten nem ültem fel a bőgésnek :D, hanem összecuccoltam, aztán csá.
(és ő volt a "férfi").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!