Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szakítottunk az exemmel , borzalmasan viselkedik velem, elutasít minden kommunikációt, dühös mérges és ideges ! Miért csinálja ezt ?
Együtt éltünk , mindenem ott van nála, és még arra sem válaszol , ha írok neki a ruháim, a bútorok az ott maradt mindenem miatt !
Csak azt hajtja hogy ne írjak neki, majd fél év múlva esetleg tudunk beszélni , hagyjam békén különben mindenhol letilt!
Ő szakított velem,mert szeritne nem működött és most így viselkedik !
Miért ?
Egyszerűen nem értem !
Nem bantottam soha, nem volt hangos szó közöttünk, egyszerűen nem értem a viselkedését !
Igen ez egyértemű hogy így lesz mert egyszerűen nem hagy más lehetőséget!
De mi ez, hogy egyszerűen nem tárgyal velem nem akarja oda adni a dolgaimat és lekezelő undorító módon ír ha éppen nem azt írja hogy hagyjam békén !?
#4 inkább csak simán beteg a fejére , ilyet épeszű ember nem csinál !
#5: Ő szakított , mondván nem működik , én elnézést kertem azért ha bármit is elrontottam de miért könyörögjek egy ilyen embernek ? Nekem kellene haragudni rá , azért amit most tesz velem ! Nem kellett volna szakítani , és akkor nem tartanánk itt !
Hasonló van velem, nekem is azt hajtja hogy ne keressem hagyjam békén pedig nála vannak a cuccaim
Szeret és azért nem akarja hogy keresd mert meggondolja magát és újra kezdene de akkor minek szakított ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!