Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így, mikor ő szakított?
Sose láttam értelmét vissza adni az ajándékokat. Ha kapsz egy turmix gépet vagy mosógépet azt is vissza adod? 😂😂 gyerekes dolognak gondolom. Sose adtam vissza semmit mert az az enyém én kaptam. Használom őket legyen az ékszer vagy bármi. Ha meg nem akarsz emlékezni rá akkor add el.
A viselkedése meg kit érdekel? Eleve nem értem mi a francnak vetted vissza a tiltást. Ha nem akarsz vele beszélni akkor tiltsd le ha nézi a történeted akkor nézi meg azt mondd amit akar nem értem minek foglalkozol vele? Egyébként meg ha elhidegülés miatt szakított szerinted akkor most mit érez? Semmit 😑
"Eléggé mérgező kapcsolat volt, legjobb lenne elfelejteni őt teljesen, csak még nagyon friss és sokszor annak a peremén állok, hogy írjak neki.."
Ezért kell letiltani véglegesen. Ha írnál és újrakezdenétek, szerinted mi változna? 1-2 hét menne a bájolgás, aztán megint ugyanúgy vissza a régibe. Ne írj, te is tudod, hogy felesleges.
Ha rád jön, hogy írnál, mindig jusson eszedbe, hogy mérgező volt a kapcsolat. Oda vágysz vissza? Dehogy akarod te azt. Csak a megszokás húz vissza, ne hagyd, hogy az agyad becsapjon.
Le kell tiltani, hogy ne nézze a storyd. Foglald el magad, koncentrálj magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!