Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az összes break up coach...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes break up coach szélhámos?

Figyelt kérdés

Azt állítják, hogy ha szakit veled a barátnőd és nem futsz utána,akkor visszajön.

Mi a véleményed/tapasztalatod erről?

Én szkeptikus vagyok.

tegnap 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha érzelmileg lezár téged egy nő akkor viszontlátásra.

Ha összevesztek és csak felindulásból szakít veled, akkor még van esély ha adsz teret neki.

De ha érzelmileg zár le:

- kihűl a házasságod vagy ha a hosszú kapcsolatod

- vagy másik példa: első randi alapján semmit nem érez irántad, nem érez kémiát, nem akar folytatást

Ezekben az esetekben nincs esély. Vagyis van, kb.5%.

tegnap 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:

A véleményem/tapasztalatom erről az, hogy badarság. A szakításnak mindig oka van, még ha te adott pillanatban nem is érted vagy érzed úgy, de azért általában (mondhatnám azt is, hogy mindig) jobb, ha a szakítás pillanatában véget ér a dolog és nem folytatjátok. Sem úgy, hogy megkönyörül a másik, sem úgy, hogy végül visszatér hozzád. Igazából az a legjobb, ha elfogadod a szakítás tényét és a képességeidhez mérten leghamarabb továbblépsz, ebből a szempontból igaza van a coachoknak, hogy a legjobbat azzal teszed magadnak, ha nem futsz az exed után, de az nyilván kamu, hogy akkor utána tuti visszajön. De annak sincs értelme, hogy "küzdj" érte, mert nyilván ha szakított, akkor nem a küzdelem hiánya a probléma, hanem az, hogy már nem szeret, mást szeret, akármi okból nem akar veled lenni, szóval a küzdelemmel max magadat alázod meg és még mélyebbre süllyedsz a depresszióba.

Nő vagyok, mindkét oldalt megjártam már, amikor nem fogadtam el a szakítást, mert én még fülig szerelmes voltam és megpróbáltam "visszaszerezni" az exem, akkor azt kivétel nélkül mindig megbántam, amikor meg értem próbáltak "küzdeni", az meg csak bosszantott és zavart. De nem befolyásolta volna a végeredményt, ha békén hagy, mert ugyanúgy nem lett volna folytatás/ismétlés, nem is tudom, ezt hogy nevezzem, szóval nem jöttünk volna össze megint, mert a szakítás minden esetben indokolt volt.

tegnap 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Amikor a nő szakít, már képben van az új csávó. Ez ellen már nem tehetsz semmit, lesznek szép dumák becsületről, tisztességről, szeretetről, de pár nap múlva, már a pofádba röhög az új barátja, amennyiben "barátok azért maradtok" (vagyis néha becsicskítanak, ha olyan munka van, amit az új pasija méltóságon alulinak érez)
tegnap 18:00
 4/6 Noren1989 ***** válasza:

Màr ilyen is létezik? 🤔🤔🤔🤔

Ez valami puja mellékàg?

tegnap 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden "coach" szélhámos.

Önjelölt megmondóemberek.

tegnap 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakít veled a csajod, max akkor megy vissza, ha meginog és úgy gondolja, hogy nem talál mégsem nálad jobbat, annyira nem is voltál gáz, stb. Nyilván függ attól is, hogy miért szakított.
tegnap 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!