Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ismertek olyan embert, aki sikereket ért el a PUA technikáknak köszönhetően?
Lassan 23 éves leszek, szerelemben nincs hiányom, de pár évvel ezelőtt ez nem így volt. Abban a kicsit mélyebb, depressziós időszakomban találtam rá Nicholas Victorra... Egyetlen szerencsém, hogy van némi kritikus gondolkodásom, így elkezdtem megkérdőjelezni a "tanításokat", és még azelőtt kiszálltam, mielőtt behülyítettek volna.
Nyilvánvaló, hogy ez egy szélhámosság, de azért egy dolog mindig is érdekelt. Ért már el valaki sikereket a PUA tananyagok következtében?
Én nem.Egy biztos az egész egy szemfényvesztés.X pasas kimegy az utcara es 10 per után elmegy a lánnyal.Szval nem kétlem hogy az ember ilyenbe is belefuthat,de azért a való életben nem naiv vihogó leanykák sétálgatnak az utcan,akiket 10 perc alatt le lehet akasztani.Lehet valaki megnyerő stílusú,meg jó szövegű.A nőket ne nézük már azért ennyire hülyéknek hogy egy pillanatnyi jó benyomás már elég is a sikerhez.
Kell hozzá persze,csak szerintem ez a puás séma végtelen egyszerűsítő és félrevezető .
Elöljáróban annyit, hogy én NEM Nicolas Victor-nál tanultam, hanem egy underground PUA közösségben voltam bent.
Egy bizonyos értelemben sikeresebb lettem, mert megtanultam, hogyan kell spontán módon bárhol megszólítani nőket. Ezzel kinyílt előttem a világ, mert akárkit választhattam.
A legnagyobb sikerem talán az, hogy az utcán megszólítottam egy csajt, és 5 perc beszélgetés után adott magáról elérhetőséget, sőt, még a találkozóra is eljött.
De persze nem ez volt az egyetlen eset, az utcáról ismertem meg lányt.
Aztán ugyancsak a PUA korszakban volt, hogy a netről találkoztam egy csajjal, és első randin már az ágyában voltam.
Persze ahhoz, hogy profi legyek, nagyon sok gyakorlás kell. Egy időre letettem a PUA-t, de tervezem folytatni.
Ez a pua dolog csak marketingbe burkolt manipuláció, nem sok jót fogsz vele elérni.
Egyrészt frusztrált leszel, hogy neked nem működik mert te nem vagy egy American Psycho léptékű nárcisztikus manipulátor, és valószínüeg csalódsz, és a következő kanyarban bekanalazol egy csomó incel ideológiát, amitől csak méginkább depis meg szociálisan merev leszel.
Mondom, az a nő, aki nem akarja hogy felszedjék, semmilyen bűvésztrükk hatására nem fog az öledbe hullani.
Az igényekről meg annyit, hogy ki miként veti ágyát, úgy alussza...szóval ja, valaki csak és kizárólag külső alapján választ, az max kívülről, futólag megnézve jár jól.
Semmi garancia nincs rá, hogy 6 hónap vagy 2 év alatt nem folyik valaki szét, változik az ízlése, egészségügyi állapota, és már nagyon nem úgy néz ki.
Én elkeseredésemben befizettem egy ilyen PUAanfolyamra. Nem az én stílusom pinabubus életmód, én nem a mennyiségre megyek.
Amiben hasznomra volt, az az, hogy voltak tippek arról, hogy hogyan kell a nőket megközelíteni, mik a jelek, hogy bejössz neki, miről beszélj és miről ne beszél egy csajjal, stb.
Végül is az ismerkedésben segítettek a tippek, de nem váltam PUA-vá.
A Mystery Method a 2000-es évek amerikájában íródott, és azon kívül, hogy közöl alapvető PUA ismereteket, inkább az éjszakai szórakozóhelyeken való ismerkedésről szól.
Ezeket a szempontokat figyelembe kell venni az olvasáskor.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!