Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az Internetnek köszönhetően...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Internetnek köszönhetően ma már minden nő egója az egeket verdesi? Vanank még szerény lányok akiknek nem tuningolták fel az egójukat a netes udvarlók?

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 18:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Nincs bazzmeg. A 70 éves, 120 kilós konyhás néni is a szőke hercegre vár.

Vegyél macskát, melegedj be, vagy vágd le a pörösöd. Nincs más választás.

2019. okt. 1. 18:19
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Mivel az internet széles körben elterjedt, 70 alatt alig van valaki aki nem használja, ezért nem sok kivétel van a női egó boom alól.
2019. okt. 1. 18:21
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Vannak szerény lányok, de őket elkerülik ezek a “netes udvarlók”, akik mind az ilyen egoista lányok után mennek. Sajnálom.. nyafogj csak, mert népszerű egoista nők után futsz, minek neked átlagos, szerény lány?
2019. okt. 1. 18:23
 4/18 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

1. Az internet felverheti a nők egóját igen.

2. A nők magas(abb) egója nem feltétlen rossz és ördögtől való dolog, sőt.

3. Igen, vannak szerény lányok.

2019. okt. 1. 18:25
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Mi lenne ha kimennél az utcára és észrevennéd az átlag nőket is, pulcsiba farmerba smink nélküli öltözetben. Nekik biztos helyén van az önértékelésük.
2019. okt. 1. 18:25
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
A szerény nőkre nem kíváncsiak a férfiak.
2019. okt. 1. 18:26
 7/18 A kérdező kommentje:
Én kíváncsi lennék rájuk hatoska.
2019. okt. 1. 18:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerénynek szerény vagyok, de nem igazán mai csirke 😀😀
2019. okt. 1. 18:35
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Vannak normális nők, de ha heti 5 nap 8+1 órát dolgozol kizárólag férfiakkal, emellett mondjuk elektronika és hasonló férfias dolgaid vannak hobbiként, akkor nem túl sok esély van bárkit is megismerni neten kívül. Én évente 2 új nőismerőssel ha találkozok, akkor sokat mondok, ők is foglaltak. Én meg elmúltam 30, továbbra is egyedül.....
2019. okt. 1. 18:41
 10/18 anonim ***** válasza:
87%
A szerénység mióta pozitív tulajdonság? Amúgy meg én sose ismerkedtem neten és nem tuningolta senki az egómat, fenn se vagyok közösségi oldalakon mégis van önbizalmam szóval ennyit a csúnya rossz internetről :D
2019. okt. 1. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!