Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Internetnek köszönhetően ma már minden nő egója az egeket verdesi? Vanank még szerény lányok akiknek nem tuningolták fel az egójukat a netes udvarlók?
Volt olyan csaj aki nem netezett, soha nem volt senkije. Összejött a barátommal, egy év után dobta őt mert nem volt meg a kémia.
Mostmár nem szerény a kislány mert ugródeszkának használta a barátomat és egyből lett egója... ehhez még net se kell, ez csuklóból jön nekik.
Mert az amit te szerénységnek nevezel igazából nem az. Az, hogy egy nő önbizalomhiányos, szürke kisegér soha a büdös életben nem lesz pozitív tulajdonság. Az egót pedig nem az ilyen izomszagú netes "tecessz jarunk?" üzenetek tornázzák fel, senkit nem érdekelnek az ilyen lúzerek és nem fogjuk magunkat értékesebbnek érezni mert pontosan tudjuk, hogy napi 100 nőre ír rá ugyan ezzel.
Viszont az értékével legyen mindenki tisztában. Igen, egy baromi értékes nőnek tartom magam függetlenül attól, hogy rám írkálnak-e vagy nem. Mint ahogy így van ezzel sok nő társam is. Aki személyiségben ott van és tett már le néhány dolgot az asztalra az igen is legyen erre nagyon nagyon büszke és legyen meg az ehhez kapcsolódó elvárás rendszere is. Mégis miért kéne értéktelen, semmirevaló, férfinak alig nevezhető szerencsétlenekkel együtt lennie egy értékes nőnek?
Az embernek nem az internet miatt van akármekkora egója. Hanem mert ismeri önmagát és tudja, hogy mit érdemel. És ez teljesen rendben van így.
És mit érsz vele, ha szerény?
Az nem azt jelenti, hogy beéri akárkivel, aki ráköszön, és nincsenek igényei a külső-belsőt illetően.
Azt ugye tudod, hogy a neten magát mutogató, kiló smink, photoshop, tangabugyit villantó lányok 99,9%-a önbizalom hiányos és nem elégedett magával?
Aki elégedett, és bőven van önbizalma, az smink nélkül, melegítő gatyában is leszalad a boltba, mert lexarja, hogy kinek nem tetszik. Nem ettől lesz szerény.
Az igényekhez és elvárásokhoz pedig ennek semmi köze.
15ös
Tudod, én vagy laza farmer póló balerina, vagy nőies vagy nőcis formában vagyok.
Tippelj kettőt, hogy melyik az a küllem, amikor megtalálnak az érett férfiak, az olyan 30+os magukat komolynak tartók. Segítek, nem akkor amikor normális futkározós, de nem is a munkám miatt kötött kellemes nőies viseletben vagyok. Ellenben ha csak egy picivel kurtább a szoknya, erősebb a smink vagy feltünőbb a körmöm, valahogy hírtelen kávézhatnékja támad 10ből 8pasinak.
Szóval, a csendes, szolid, egotól nem kicsattanó nők valahogy kiesnek a látómezőből, ismerkedést sem kezdenek velük, pedig szerinted pont az ellentetjére várnak a férfiak. Azért neked sok sikert a saját világodban.
17 tévedsz, de ezzel semmi baj.
Szerencsére én már nem akarok komoly férfit magam mellé, mert már vele vagyok. 10éve, és tényleg magam miatt öltözöm, vagy így vagy úgy. Ugyanis az a férfi mondja reggel kávézás közben, hogy gyönyörű vagyok akitől hallani szeretném, és tőle hihető, amikor egy kócos csipás frissen ébredt embernek mondja😊
Viszont, mint nő ettől még érnek hatások tapasztalok, látok.
Legkedvesebb, alig 2hónapos sztori. 3éve dolgozunk egy helyen egy sráccal, én az 5. ő a 3. emeleten. Már utaztunk ketten a liftben, dohányzóban is láttuk már egymást. Egy, az irodába is felvehető, kellemes már nőcis(nem a klasszikus business look szerelés, de utcán gond nélkül viselhető) ruhában voltam. Érdekes, akkor jött oda, "szia, te is itt dolgozol, most kezdtél nemrég, még nem láttalak erre." Nevetve mondtam neki, hogy csak 3éve, és tudom ő a 3. van... Enyhén sápadt csak el, és kullogott vissza a másik sarokba. Ennyit tesz, hogy kit akartok észre venni.
És még tudnék mesélni, hogy mennyit számít, ha egy nő 100% mutat magából, mennyire tud izléses feminin ruhát, sminket, kiegészítőket viselni, vagy épp megelégszik a természet adta átlagosan szép külsejével, de még nem válik maszkulinná a ruházata, megjelenése. Azt tapasztalom, hogy amíg valaki un megelégszik azzal amilye van, ott nem tepernek a pasik, régi idők alap viselkedése is megszűnik, pl megfogják az ajtót neki, és nem ajtónállónak nézik.
Viszont ugyan azon nő, ha kimaxolja magát, akkor hírtelen az alap udvariasság megjelenik, keresik a kegyeit etc.
Egy másik példa erre a táska az üres helyen utazik, egy szép nőnek természetesen, mosolyogva ölbe veszik(kicsattan az egotól), míg egy átlagos szerénynek morogva, már már hisztizve szabadítják fel a helyet, és veszik ölbe a táskát. De másik kommunikációt igénylő, szabályokat tartva kultúráltan dohányzom, volt amikor jeleztem egy a 3000táblával jelölt helyen küllemre kellemes(talán nem fog szájon vágni) pasinak, hogy talán jöjjön velem arrébb oda, ahol dohányozhat(cigisdobozzal a kezemben), és mit szólok én bele, végül a közteres kísérte ki, míg ugyan ilyen mutatványt szoknyában, vagy télen sminkelve adok elő, még csatlakozik is, és megköszönik, hogy szóltam...
Én csak jót derülök már rajta, nem veszem fel, mert minek bosszantsam magam ezzel, de akik nincsenek szerencsés helyzetben, azok bizony tapasztalhatják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!