Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy szélhámos?
Megismertem egy pasit.
3x találkoztunk, volt szex is.
Egy szívességet kért tőlem, mert munka között két országba cingázok.
A szívesség az volt, hogy szerezzek neki be egy parfümöt. Ez a parfüm 80.000 Ft.
Nem mondta, hogy kifizető csak, hogy akarja.
Én mondtatam neki jó persze, de nagy ügyet nem nyílvánottítam a parfümnek.
Én korainak találom az ajándék vásárlást egyrészt. Másrészt ha nincs különös alkalom nem veszek egyetlen pasinak sem ajándékot.
Nekem nő létemre nincs 80.000 Ft-os parfümüm.
Én nem kaptam tőle eddig semmilyen ajándékot.
Jó tény, hogy 1 alkalommal elvitt egy komolyabb drágább étterembe.
Írtam neki, hogy találkozzunk az volt a válasz, hogy ő megvan sértődve mert nem hoztam neki parfümöt.
Ő eddig csak egyetlen pici dolgot kért tőlem egy parfümöt és én azt nem vettem hoztam el neki....
Azt mondta, addig míg nincs parfüm addig nem találkozik velem.
Én ezt úgy érzem mintha zsarolás lenne hogy ha nem veszek neki 80.000 Ft-os parfümöt vagy ha nem szerzem be neki külföldről, feleárba akkor ő nem beszél és nem találkozik velem.
Olyan mintha ki provokálná ajándéknak a parfümöt.
Nem vág földhöz 80.000 Ft lehet hogy apróság de akkor is 80.000 Ft.
"Se hideg se meleg nem tartom jónak, hogy az állítólagos kapcsolatomban jó így indítani."
Tudom, hogy sok nő vesz a pasijának ajándékot. Én még várnék ezzel.
Meg igazából a hozzállás a baj, ha van parfümöt találkozik velem , ha nincs akkor még le se szar.
Én ez miatt felválról veszem a pasit.
Vagy lehet csak régi módi vagyok?!?
Azóta nem keresem
Nekem 6 évig volt kapcsoltom, amikor akartam vettem a régi páromnak ajándékot néha néha a Zaraban, de ez így nekem fura én nem is kersem.
Velem ne beszéljen így ha van parfüm találkozik velem ha nincs nincs.
Ha kell neki a parfüm vegye meg magának.....
Sok pasi van még ezen bolygón...
Holnapután mi lesz...
Fizessék neki az albérletét is.
Egy apró szívesség ami 80.000 FT .
Azt mondta, addig míg nincs parfüm addig nem találkozik velem.
Hálistennek, így jársz a legjobban. A férjemnek nem veszek 80 ezerért parfümöt.
1- nem kérte, hogy vedd meg neki. Ha kérte volna, az szerintem b. úgy néz ki, hogy figyi ha az idődbe belefér vedd meg légy szíves, előre átutalom/kifizetem. Ez az "utalgatás" gyerekes és nem direkt.
2 - 3 találkozó szerintem nem kapcsolat, tekinthető komolynak se semmi, szóval ha egy komoly, hosszabb ideje tartó kapcsolat lenne és beleférne, megvenném a szerelmemnek pl.: karácsonyra vagy ilyesmi. De egy majdnem idegennek nem.
3- ez az érzelmi manipuláció nagyon gáz és 🚩🚩. Meg ez a viselkedés. Én offolnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!