Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a barátnőm ezért dobott ki? Mert nem hittem el, hogy egy öregebb pasival csak barátok voltak?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat volt, minden tökéletesen alakult, egy gyönyörű és kedves lány. Egyikünknek sincs nagy baráti köre. Nagy vonalakban az előző kapcsolatokról is szó esett, sőt egyikünk sem tagadta, hogy régen pár kaland is volt az életünkben.

Múlt héten egy közös ismerőssel beszélgettem, aki említett egy férfit akit én nem igazán ismertem csak látásból mert idősebb volt majdnem 20 évvel nálunk, illetve már nem él. Szóval az ismerős említette, hogy a barátnőm ezzel a férfival nagyon jó barátok voltak, és nagyon sokatmondóan nézett rám. Kérdeztem, hogy szeretők voltak? Mert a pasas nős volt. Az ismerős szerint mindig hangoztatták, hogy csak barátok, meg a lányaként szereti a pasi, de sokan nem hitték el.

Kicsit felfordult a gyomrom ettől mert a barátnőm egy édes lány, nem is gondolna ilyet róla az ember. Feltűnt neki, hogy csöndes vagyok így elmondtam neki mit tudtam meg. Totál lefagyott, aztán hideg lett, ridegen annyit mondott, hogy nem tartozik senkinek se magyarázattal de neki ez a férfi sokat jelentett, és csak barátok voltak. Kicsit kiakadtam, hogy kizárt, hogy egy ennyivel öregebb pasi csak barátkozni akarna egy fiatalabb gyönyörű nővel, nem igaz hogy sose látott rajta semmit?! Itt félrenézett és rögtön rávágtam, hogy na ugye. Erre felkapta a vizet, hogy nekem semmi közöm ehhez, senkit nem fog győzködni az igazáról, többet nem hajlandó erről beszélni.

Pár napig béke volt de csak ezen járt az eszem és egyre jobban undorodtam a gondolattól, hogy egy öregebb pasi ott legyeskedett körülötte. Ismét szóba hoztam, hogy mi volt abban a pasiban hogy barátkoztam és gondol-e még rá? Miért nem ismeri be, hogy volt köztük valami?? Veszekedni kezdtünk, aztán hirtelen rideg csöndbe lett és azt mondta menjek el, vége. Próbáltam meggyőzni de azt mondta neki nincs szüksége erre, hogy ezt hallgassa, beszámoljon erről és még fel is téptem a sebeit.

Végül elmentem, az üzeneteimre nem reagál, a telefont nem veszi fel.

Mit gondoltok erről az egészről? Tényleg hibás lennék amiért tudni akartam erről az igazat? Azért nem mindegy, hogy a párom képes lett volna szerető lenni. Mert én amúgy se hiszek a férfi női barátságban, ekkora korkülönbséggel meg pláne, főleg hogy a barátnőm tényleg gyönyörű. Szerintetek?

nov. 2. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
1%

Dehogy nincs közöd hozzá.. ez csak a dolog eltussolása. Talán még pénzt is kapott érte?

Szerintem jól jársz, ha vége ennek, még a végén veled is megcsinálja, hogy szeretője lesz.

nov. 2. 14:37
 2/84 anonim ***** válasza:
6%

Nem normális.

Ha szexeltél ezzel a nővel, akkor már semmi dolgod vele. Tiltsd le mindenhonnan, és keress egy normális nőt.

nov. 2. 14:38
 3/84 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen, előbb kellett volna, gondolom nem ez volt az első baromságod, de ha igen, örülök, hogy vannak normális nők, akik nem nyelik a bullshitet a másiktól, hanem időben lépnek.
nov. 2. 14:43
 4/84 A kérdező kommentje:
Szerintem ha már beszélgettünk a múltbeli kapcsolatokról, ezt is mondhatta volna. Akkor is ha tényleg csak barátok voltak, de ezt nem hiszem, az öregebb pasi irányából kizárt. A barátnőm meg mégis évekig barátkozott vele, ki tudja mennyire engedte közel magához… miért kellett eltitkolni, ha barátság is volt?
nov. 2. 14:48
 5/84 anonim ***** válasza:
32%
Azért titkolta, mert ő is tudja, hogy ez ciki.
nov. 2. 14:49
 6/84 anonim ***** válasza:
90%
Fuh, mekkora red flag vagy kérdező. Rólad mennyi minden szar kiderült. Nem bíznék meg benned soha.
nov. 2. 14:49
 7/84 anonim ***** válasza:
7%
Na itt a sok ribbanc, akik azt hiszik, nekik az összes fasz jár, házas vagy öreg kit érdekel, csak pénze legyen és érezzék magukat alávetve mellette.. gratulálok.
nov. 2. 14:51
 8/84 anonim ***** válasza:
6%
Örülj, hogy vége. Amúgyis vége lenne hiszen ha bevallotta volna, hogy szerető volt kidobtad volna. Gyáva volt felvállalni önmagát, mármint, hogy egy rib*nc. Halottról szépet vagy semmit, de ő is rib*nc volt egyértelműen.
nov. 2. 14:56
 9/84 anonim ***** válasza:
94%
Elmondta, nem hitted el, nem hagytad békén, féltékeny voltál egy halottra. Érthető, hogy kidobott.
nov. 2. 14:57
 10/84 anonim ***** válasza:
96%
Sztem az a riibanc, aki nem hisz a férfi-nő barátságban, mert ő maga mindenkit megdugna.
nov. 2. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!