Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy hirtelen szinte teljesen elmúltak a volt barátnőm iránt érzett erős, romantikus érzelmek?
Nyáron szakított velem. Majd belehaltam a fájdalomba. Egész nyáron ki voltam borulva, sírtam, meg ilyenek. Az ősz sem volt jobb.
Ebben a hónapban viszont írtam neki egy nagyon mély érzelmes levelet, plusz rácsörögtem telefonon. Ennek az lett az eredménye, hogy egyrészt a pasija hívott vissza telefonon, hogy ne keressem a csajt. Másrészt a csaj is írt nekem egy levelet, amiben közölte, hogy nem akar velem semmit, soha.
Ledöbbentem. Aztán azt vettem észre, hogy szinte teljesen érzéketlen lettem a lány irányába. Sőt, szabadnak érzem magam felfedeztem, hogy mennyi nő van még a világon, akivel ismerkedhet. Egyáltalán nem hiányzik a volt barátnőm, sőt magamra vagyok kissé dühös, hogy ilyen sokáig odáig voltam érte. Hogy mialatt én sírtam, ő már mással kefélt.
Normális ez, hogy a decembert még úgy kezdtem, hogy rá vágytam, most meg már egyáltalán nem érdekel? Sőt, már van új kiszemeltem is, akivel alakulnak a dolgok.
Már úgy érzem, ha lenne is esélyem, akkor sem kellene. Inkább más csajokkal csinálnék programot. Ez a durva, mert ettől borzasztóan messze voltam még a tél elején.
Ma már csak pár fájdalmas emlék maradt, ezért használtam a "szinte" szót a kérdésben. De úgy érzem, napról napra távolabb kerülök tőle.
Vannak olyan "receptek" amik mindig beválnak az életben, hiába mondják, hogy az érzelmeket nem lehet irányítani.
Ami veled történt szerintem egy tipikus ilyen "recept". Mert ilyenkor történik valami a szívben, meg az agyban, ami elengedi az illúziókat, megérkezel a valóságba, és elszakadnak a kötődések. Szóval normális dolog, és szerintem borzasztóan örülj ennek, hogy így tudott reagálni idézőjelben a tudatalattid. Ez így önmagában egy nagyon normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!