Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha bejelented a párodnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelented a párodnak, hogy elhagyod másért, és erre hirtelen rájön a nevetés, azt hogyan értékeled?

Figyelt kérdés
okt. 30. 01:19
A kérdező szavazást indított:
Megőrült.
Rosszindulatú.
Megjátssza magát.
Egyéb (írd le kommentben)
10 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki a stresszt így vezeti le. Nálam is szokott ilyen lenni. Elég problémás reakció, de ez van mögötte.
okt. 30. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kéne reagálni? Örülj neki, hogy nem õrjöngeni kezd, vagy öngyilkossággal fenyegetõzni. Megmondtad, hallotta, tudomásul vette. Lehet továbblépni.
okt. 30. 02:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor nekem jelentette be ezt a volt párom, akkor kis szünet után csak annyit mondtam,hogy tudomásul veszem,nem állok útjában az érzéseinek.

Most vége,de örökre, tehát meg se próbáljon visszakéredzkedni.

Látni kellett volna az arcát, amin a sértett hiúság csak úgy virított.Talán azt hitte, hogy könyörgöm majd...

Poén az,hogy tényleg vissza akart jönni két év múlva.Mivel töröltem és tiltottam, a munkahelyem előtt várt meg és ott kérlelt ,de hiába.

Szerintem,aki egy szakításkor őrjöng,fenyegetőzik, az eleve nem szeret, hanem birtokol és az fáj neki,hogy elveszik a játékát !

okt. 30. 05:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A #3-as válaszát osztom. Én is így reagálnék. Ha valaki menni akar hát menjen. Egyirányú az utca. Nem hullajtanék könnyeket, megélek egyedül is, a gyereket meg majd látogathatja.
okt. 30. 06:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Végre megkönnyebbült, hogy kiderült amit már eddig is érzett, avagy rendkívül kellemetlennek érzi a beszélgetést, nem hiszi el, összeomlik az élete, ami ilyen reakciót vált ki.
okt. 30. 06:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráadnám a kabátot aztán pá. Természetesen soha nem fogadnám vissza!
okt. 30. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nagyot égtem, ezek szerint régóta tudta, hogy csalom, csak gondolta, használgat amíg még lehet. - így gondolom, bár még csak szakítottam mikor láttam, hogy nem működik a kapcsolat. Egyiket a másikért sosem hagytam ott, nem is lesz ilyen, nem tartom sem tisztességes, sem okos dolognak.
okt. 30. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Rám is rám jönne a gúnyos nevetés. Egyértelműen hűtlen voltál hozzá. Mégis mit kéne csinálnia? Tapsolhatott volna neked gratuláció okán. Milyen "ügyes" vagy, hogy tudtál szerezni mást, hogy őt el tudd hagyni.
okt. 30. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk látni / tudni kéne, hogy miért nevet. Kínjában? Azért, nem hiszi el, hogy engem más is szerethet / kívánhat, és ezt viccesnek látja? Azt hiszi, prankelek? Eszébe jutott random egy vicc? Viccesnek / ironikusnak látja vmiért, hogy elhagyom vagy hogy van más a háttérben? (mondjuk magamból indulok ki, én nem csalnék meg senkit, de olyan van, hogy egyszerűen vkit megérint vki más, akivel találkozott)
okt. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!