Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is utálja a párja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is utálja a párja, ha jó kedve van?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek jóízűen nevetni, de akárhányszor rám jön egy nevető görcs, mindig megkapom a cinikus megjegyzést, hogy “röhögj nyugodtan, csak utána bőgés jön”…ez másnál is így van, vagy csak én párom gyűlöli, ha nevetek?

2024. ápr. 10. 12:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Kérdés micsoda vicces neked. Mennyiszer nevetsz.

(Vagy vihogsz mint egy fakutya.)

2024. ápr. 10. 12:06
 2/19 anonim ***** válasza:
43%
Hosszú távon valóban idegesítőek a kényszeresen "görcs" nevető emberek.
2024. ápr. 10. 12:14
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer volt egy ilyen pasim. Nem hiába lett az exem. Volt, hogy tényleg, az amúgy állandóan komoly, és depressziós létemből 1 nap tényleg jókedvem volt, valamin sikerült nevetnem, erre néz rám, hogy a facért van jókedvem? Mondom most ez egy ilyen nap. Erre benyögi, hogy meghalt a macskám. (Amit előtte vagy 2 nappal vesztettem el, és nagyon szerettem.) Elmebeteg az ilyen, "csak másnak nehogy jó legyen" típusú. Ha igazán szeretne, akkor veled együtt örülne.
2024. ápr. 10. 12:17
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Én nekem unokatestvérem ilyen hülye röhögő. Rendesen az agyamon jön ki, hogy neki minden poén, minden nevetséges. Egy normális beszélgetést nem lehet vele folytatni. Még a szomorú téma közben is röhög.

Te is ilyen vagy? Akkor nem csoda, hogy beszólogat a férjed.

Szerintem az ilyen típusú emberek vagy fogyatékosak, vagy végtelenül buták és a röhögéssel akarják bemutatni magukat, hogy ők milyen jókedvűek, hogy figyeljenek rájuk az emberek.

2024. ápr. 10. 12:19
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Ha tényleg hülyén is röhög a kérdező, akkor is lehetne ezt normálisan közölni, nem ilyen hülye módon.
2024. ápr. 10. 12:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a mindenen vihogó fajta, és nem is sikítva röhögök, viszont ha el kap a jó kedv, akkor szeretek poénkodni és jókat nevetni. De bármin nevetek, ő csak néz rám fapofával és teszi a megjegyzést. Ha ennek az ellenkezője van és éppen sírok mert valami olyan dolog történt, akkor pedig jön az, hogy “már megint mit bőgsz”. Szóval nem értem…
2024. ápr. 10. 12:41
 7/19 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom.

Megkérdezhetem mi a francnak vagy vele??

Annyi de annyi férfi lenne aki értékelne téged.

A gyomrom kifordult ettől az egésztől amiket leírtál, én egy percig nem viselném el.

2024. ápr. 10. 12:48
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Lapát. Ez egy gyökér.
2024. ápr. 10. 12:49
 9/19 anonim ***** válasza:
Ez a gyk mindig megbotránkoztat milyen embereknek van bnője. :D a rák megeszi, a fekete
2024. ápr. 10. 13:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Kicsit az én párom is ilyen. Pl ha megyek el valahova ami engem boldoggá tesz, örülök neki, ő mindig megjegyzi hogy "de boldog vagy már, minek örülsz ennyire". És nem ilyen viccesen, hanem olyan nyersen.
2024. ápr. 10. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!