Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másnak is utálja a "véletlen" tapizásokat?
Például szórakozóhelyen pultnál állva. Ha még becéznek is, vagy "szia cica" mondattal közelednek, a falra tudnék mászni. Akárhogy nézhet ki, aki ezt csinálja, borzasztóan sérti a komfortzónámat...ha a barátnőimnek panaszkodok, le vagyok frigid feminácizva.
17L
Ez elég szánalmas duma az tény :D
Szóval meg tudlak érteni.
Általában a NŐKNEK jól esik, ha bókolnak neki, de vannak bizonyos csajok, akik ezen felháborodnak, meg kiakadnak rajta.
Sosem értettem az ilyeneket, lehet, akkor nem nőnek kéne felöltözni, hanem valami másnak.
Azért a véletlen "tapizás" az nagyon rossz… olyankor volt már, hogy fejmosáat adtam a srácnak és nem feltétlen szórakozóhelyen, hanem koncerten.
L
Frigid femináci, ez jó. :D
Amúgy meg akkor nem kell ilyen helyekre járni,ilyen egyszerű. Ne a "barátnőidnek" panaszkodj, hanem annak, aki neked nem tetszően viselkedik irányodba. Ha más nem, durr egy tasli, és máris megvédted a komfortzónádat, tessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!