Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az, amivel legutóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az, amivel legutóbb megnevettettél egy nőt?

Figyelt kérdés

2023. febr. 1. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Párom nekiment az ajtófélfának a múltkor, azon nevettem, ő is aztán babusgattam :)
2023. febr. 1. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Már nem emlékszem, annyira rég történt ilyen.. 😅
2023. febr. 1. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Elmondtam, mennyi a fizetésem.
2023. febr. 1. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Elővettem...
2023. febr. 1. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
2023. febr. 1. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Mondtam neki, hogy 2024-ben kétharmadot szerez a baloldali összefogás.
2023. febr. 1. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Írjuk össze az esküvői kiadásokat 😂😂.
2023. febr. 1. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

A kocsit lesz.rta egy galamb. Rászáradt. Elvittük automosoba a legdrágább habos babos kefés fényezős szárítós üzemmódot kérte.

Mikor kész lett, kigurult, csillog villog a kocsi, de a madársz.r rendíthetetlenebb volt, ugyanugy rajta volt, mintha mi sem történt volna :D

A végén autófényezőhöz vagy szervizbe kellett vinnie.

2023. febr. 1. 21:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Levetkőztem előtte😃

Sok hülye poénom van,amin szoktak nevetni,asszem az volt az utolsó,hogy ne becézgessen,mert az olyan nagymamás egy 30 éves nőtől,ezen nevetett.

2023. febr. 2. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Legutóbb veszekedtünk, féltékeny, agresszív, és sorolta a bűneimet a fejemre ordítva, hogy szerinte én csalom őt, el akarok menni pasizni, meg csak kihasználom, lehúzom, összeadott tartozásokat amikor pl kértem tőle hó végén egy 5000 est meg ilyenek, üvöltve mondta hogy saccra 60 ezerrel jövök neki, és biztos hogy csalom, üvölt, zúzott.

Én meg eközben kérdeztem van e nála cigi, mondta nincs, kértem hozzon, rámnézett nagy szemekkel, hogy még és ezek közben még kérek is?, de elment és hozott, és adott cigit, hogy ezt nem hiszi el mit művelek vele:D

Anyáék is kiakadtak hogy nálunk ordít hogy behajtja rajtam a tarzozást de balhé közben meg vásároltatok vele, és hoz.

Minket kb senki nem ért néha:D

2023. febr. 2. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!