Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Előfordult az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult az, hogy a pasitok kiröhögött titeket?

Figyelt kérdés
és mit reagáltatok rá?

aug. 15. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Mind a ketten ki szoktuk néha röhögni egymást. Nem rosszindulatból, de van amikor olyan baromságot csinál a másik, amire nincs más reakció.
aug. 15. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Igen, midőn próbált féltékennyé tenni, egy másik nőcivel, és végig nézette hogy lássam. Én az erkélyen, ő a parkolóba. Visszaadtam neki. Más nő megtépte volna az adott szituban a fazont. Én meg urinőhöz méltón intéztem, meg is ijedt utána:D Loholt pár napig a műsor után:D Sosem voltam féltékeny tipus és ez cseszte a csőrét, mert a nők mindegyike loholt utána, kivéve engem.
aug. 15. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Igen, kiszoktuk egymást nevetni. Nekem mindig kiesik a kanál a kezemből amikor főzök, ezen is nevetünk jókat. Ő meg be se tudja indítani a mosogató gépet. De nagyon sok mindenen nevetünk, persze nem bántóan.
aug. 15. 20:36
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Nem mert még egyik sem.

A kiröhögés az egy megalázó, rosszindulatú dolog.

Egy vicces helyzeten nevetni megint más dolog.

aug. 15. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Szokott, amikor valami olyan röhejeset csinálok. Én is kinevetem ha bénázik. Van önkritikánk és mindketten tudunk magunkon nevetni, így nem zavar ha kiröhög. Én is nevetek.

Legutóbb éppen azzal sikerült megnevettetnem, hogy éppen indultam volna a kocsival, ő az anyósülésen ült. Annyira nagy átéléssel dumáltam valamiről, hogy a sebváltó helyett a mellette a pohártóban elhelyezett fél literes pet palackot fogtam meg, aztán néztem döbbenten, hogy a kezemben maradt. Jól vezetek egyebként, de bénázni mindenki szokott és az ilyen szitukon nem nagyon lehet nem röhögni.

aug. 15. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
hu mennyi simp van itt
aug. 15. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem. Nekem a kinevetés rosszindulatú, és nem akarok rosszindulatú emberrel együtt lenni.
aug. 15. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Persze, mindketten sokat bénázunk, és (miután meggyőződtünk hogy nem történt semmi komoly) jókat röhögünk egymáson is meg magunkon is.

Miért lett itt mindenki lepontozva eddig? :D

aug. 16. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Jó besavanyodott lehet mind, aki lepontozta a válaszokat.

Sokszor van az életben, hogy egy kis nevetés oldja a feszültséget, nem értem miért baj ez.

aug. 16. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
A nevetéssel nincs baj, a kigúnyolással igen.
aug. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!