Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult az, hogy a pasitok kiröhögött titeket?
Nem mert még egyik sem.
A kiröhögés az egy megalázó, rosszindulatú dolog.
Egy vicces helyzeten nevetni megint más dolog.
Szokott, amikor valami olyan röhejeset csinálok. Én is kinevetem ha bénázik. Van önkritikánk és mindketten tudunk magunkon nevetni, így nem zavar ha kiröhög. Én is nevetek.
Legutóbb éppen azzal sikerült megnevettetnem, hogy éppen indultam volna a kocsival, ő az anyósülésen ült. Annyira nagy átéléssel dumáltam valamiről, hogy a sebváltó helyett a mellette a pohártóban elhelyezett fél literes pet palackot fogtam meg, aztán néztem döbbenten, hogy a kezemben maradt. Jól vezetek egyebként, de bénázni mindenki szokott és az ilyen szitukon nem nagyon lehet nem röhögni.
Persze, mindketten sokat bénázunk, és (miután meggyőződtünk hogy nem történt semmi komoly) jókat röhögünk egymáson is meg magunkon is.
Miért lett itt mindenki lepontozva eddig? :D
Jó besavanyodott lehet mind, aki lepontozta a válaszokat.
Sokszor van az életben, hogy egy kis nevetés oldja a feszültséget, nem értem miért baj ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!