Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek olyan, hogy megismerkedtetek valakivel, felgyulladt a szerelem lángja, mindig rá gondoltatok, de az első szex után felszívódott? Letiltott, nem vette fel a telefont, stb. Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
júl. 27. 22:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Fuh, ilyen szerencsére soha nem fordult velem elő. Biztos azt érezném, hogy valami nagyon csúnya/büdös lehet rajtam, ha ennyire elriasztotta…
júl. 27. 22:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem. Arra gondolnék, ha ilyen történne, hogy valamit biztos nagyon benéztem/félreértettem. Nem érteném hogyhogy nem tűnt fel, hogy ez egy ilyen alak és hogy lehettem ilyen naiv.
júl. 27. 22:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem. Olyan viszont volt, hogy az első együttlét után egyszerűen mintha elvágták volna az érzéseimet iránta. Utána még próbálkoztam, de egyszerűen nem javult a helyzet.
júl. 27. 23:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja 3-as vagyok, ezeket neki is őszintén elmondtam. Ha valaki felszívódna, akkor betudnám gyáva alaknak.
júl. 27. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem volt szabad ember, aztán hirtelen rájött, mit tett. Megijedt?
júl. 28. 01:52
 6/18 anonim ***** válasza:

Ennyire rossz emberismero nem voltam soha.

Siman levágós hogy ki megy csak szexre ki nem, aki nem, de mégis lelép, akkor meg az is, miért lép le.

júl. 28. 05:56
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Addig nem kellett volna lefeküdni, amíg nincs kölcsönös szerelem. A párod még nem lett szerelmes beléd és a szex után már nem is lesz az és akinek ez fontos, az lelép, mert tudja hogy ezt így - szó szerint - már el..sztátok. Vagy csak egyszerűen a strigulázós fajtába botlottál. Mondjuk ez utóbbi sanszosabb. Lehet, hogy még jelentkezni fog, ha üríteni akar és megütötted nála az elvárható szintet a szexben.
júl. 28. 07:37
 8/18 anonim ***** válasza:

7# Addig nem kellett volna lefeküdni, amíg nincs kölcsönös szerelem. A párod még nem lett szerelmes beléd és a szex után már nem is lesz az és akinek ez fontos, az lelép, mert tudja hogy ezt így - szó szerint - már el..sztátok.

Ostoba felfogásod van. Ha valaki nem szerelmes tök mindegy mikor fekszel le vele, nem ezen fog múlni, mikor szexeltek, főleg ha összapasszoltok szexuálisan az mégközelebb hoz, hisz nagyon jól érzitek magatokat együtt. Hogy lehetnék szerelmes olyan emberbe, akit nem is ismerek szexuálisan, és lehet össze sem passzolunk. Ezt az egymást húzni, meg kéretni magunkat semmi értelme, a szerelem nem ezen múlik, meddig húzzuk az első szexet!

Amúgy meg ha valaki 1 szex után tilt és ghostingol, ott sajnos az az igazság, hogy neki nem volt jó a szex, nem akar ebbe több energiát fektetni, és egyszerűbb menekülési utat választotta, bár nem korrekt, mert normális ember megmondaná bocs de nem alakult ki vonzalom bennem.

júl. 28. 08:37
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

#8 Ez részemről nem ostoba felfogás, hanem kőkemény tapasztalat. Azok a női partnereim, akik elsiették velem a szexet, őbeléjük sohasem lettem már később szerelmes. De valahol ez logikus is, mert egyből odaadtak mindent magukból, nincs tovább sóvárgás, misztikum, stb, mert már testileg nem kerülhetek hozzá közelebb.

Miért ne lehetnél valakibe szerelmes, testiség nélkül? Plátói szerelem?

júl. 28. 08:56
 10/18 anonim ***** válasza:
7-es te itt ne vetíts a bordából jön a tej elméleteiddel :)) Biztos kellettél nőknek, mesélj még.
júl. 28. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!