Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval?!
#szép-ember-problémák
I can't relate :P
Ezt engedd el szerintem, csak játszadozott veled.
"Magától, kérés nélkül küldözgette, hogy milyen lánnyal mit írt vagy éppen ha valaki rá írt is elküldte"
Nyilván amiket te írtál is elküldözgette másoknak.
Komplexusos srác aki valamit kompenzálni akart azzal, hogy "megmutatta" a levelezéseit.
Egy magával elégedett, lelkileg stabil fiú nem azzal fog másokat (főleg magától) azzal bombázni hogy éppen milyen csajokkal mit levelezget. Az is simán benne van a pakliban, hogy ezek mind kamu levelezések voltak.
Először is, mi van?!
Másodszor, ha nem olvastam félre semmit, akkor ez azon ritka esetek egyike, ahol egy srác tesz "friendzone-ba" egy csajt.
(Ez egy olyan történelmi pillanat, ami kb 1000 évente csak 1-szer fordul elő hazánkban.)
Szerintem nem kell vele komolyan foglalkoznod, ha ő sem teszi veled ugyanezt... :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!