Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég megismerkedtem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon szimpatikus volt, szerintem én is neki, mert azóta minden nap beszélünk. Szerintetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy van egy friss kapcsolata, viszont ettől függetlenül tovább beszélünk. Van közöttünk 3 év és jövőre egy városban fogunk lakni, ha minden jól megy. Szerintetek rossz ember vagyok, amiért úgy beszélünk, hogy tudom, hogy barátnője van. Nem került szóba, hogy neki mik a szándékai, de egyszerűen nem merem megkérdezni.

2022. jan. 4. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
68%
Ameddig nem teszel (tesztek) olyat, ami kimerítené a megcsalás fogalmát, addig semmi gond nincs ezzel. Én is kapcsolatban vagyok, de ettől még szoktam beszélgetni és találkozni a lány ismerőseimmel.
2022. jan. 4. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még oké.
2022. jan. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!