Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik 30+! Ha megismerkedtek kedvesetekkel, inkább szeretet amit éreztek és nem szerelem?
Én egyetlen lányba voltam szerelmes sőt iránta végül is még mindig vannak érzelmeim. Nem szenvedek a hiányától vagy ilyenek, de ha eszembe jut akkor melegséggel tölt el, valamennyire a mai napig szeretem:)
Szóval igen a többi nőt kedvelem, élvezem a társaságukat, de ez nem az az igazi szerelem, szerintem (vagyis számomra) abból csak 1 volt, valószínű nem is lesz több, ugyanis sok nővel volt már dolgom, de egyik irányába sem alakult ki még hasonló sem.
33 évesen ismertem meg a páromat, fülig szerelmes voltam belé.
Most 35 vagyok és még mindig nagyon-nagyon szeretem. A rózsaszín köd elmúlt, de imádom az alakját, a mosolyát, a hangját, mikor félálomban hozzám bújik.
Vagy a reggeli, ébredezős, kócos Manót, aki brmennyire fáradt, első dolga, hogy felém fordul és megcsókol, vagy hétvégén a mellkasomon alszik tovább...
Szeretem a közösen töltött időt, a játékos hangját, úgy önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!