Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ráír egy férfira, vagy egy férfi egy nőre, az nem jelenthet mást, csak azt, hogy akar tőle valamit? Hátsó szándék nélkül előfordulhat ilyen?
Figyelt kérdés
aug. 14. 10:04
1/8 anonim válasza:
Attól függ mit ír. Több nőre is ráirtam már és nem azért mert akarok tőlük valamit.
3/8 anonim válasza:
Aki ettol retteg az ne is baratkozzon senkivel..
4/8 anonim válasza:
Ma reggel írtam a főbérlőmnek, aki férfi, de semmi romantikus vagy szexuális dolgot nem akarok tőle. Nem is akarnék, mivel majd 20 évvel idősebb nálam, és házas.🤷🏻♀️😄 27N
5/8 anonim válasza:
Én csak akkor irogattam férfiaknak amikor unatkoztam, vagy tényleg nagyon tetszett a fotón és kíváncsi voltam rá élőben is.
6/8 anonim válasza:
Nyilván aki ráír másra az akar valamit tőle. Az a lényeg, hogy ki írja kinek és mit ír. Mert azt nem írtad le még csak vázlatosan se. Azért nem mindegy, hogy egy kollégád ír rád munkaügyből kifolyólag vagy épp elhív randizni.
7/8 anonim válasza:
Azt nem írtad le hogy egy ismerős aki nem kollégád remélhetőleg .
8/8 anonim válasza:
Ha unatkozok, naponta több pasival is irogatok. Egyiktől se akartam soha senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!