Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult az, hogy a pasitok kiröhögött titeket?
Figyelt kérdés
és mit reagáltatok rá?aug. 15. 20:32
11/12 anonim válasza:
Szerintem nagy különbség van aközött, hogy az ember egy másik személlyel együtt nevet, vagy rajta. Az olyan helyzetekben, amiket a párom is mulatságosnak talál, ő maga is nevet saját magán úgymond, szerintem nem baj, ha én is nevetek egyet. A közös nevetés sokszor jó feszültségoldó nehéz, kellemetlen helyzetekben. Viszont érezni kell, mikor nincs helye a nevetésnek, mikor van szükség más módon kimutatni az együttérzésünket.
12/12 anonim válasza:
Olyan Simpsons-os Nelson jellegű kiröhögés nem volt, de olyan már volt, hogy nevetett rajtam, amikor vmit tényleg elég vicces módon elszúrtam vagy épp félálomban hülyeséget beszéltem. Sztem ez teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!