Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Előfordult az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Előfordult az, hogy a pasitok kiröhögött titeket?

Figyelt kérdés
és mit reagáltatok rá?

aug. 15. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy különbség van aközött, hogy az ember egy másik személlyel együtt nevet, vagy rajta. Az olyan helyzetekben, amiket a párom is mulatságosnak talál, ő maga is nevet saját magán úgymond, szerintem nem baj, ha én is nevetek egyet. A közös nevetés sokszor jó feszültségoldó nehéz, kellemetlen helyzetekben. Viszont érezni kell, mikor nincs helye a nevetésnek, mikor van szükség más módon kimutatni az együttérzésünket.
aug. 16. 22:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Olyan Simpsons-os Nelson jellegű kiröhögés nem volt, de olyan már volt, hogy nevetett rajtam, amikor vmit tényleg elég vicces módon elszúrtam vagy épp félálomban hülyeséget beszéltem. Sztem ez teljesen oké.
okt. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!