Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tegyek? Mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Mégse engedjem el teljesen?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Én tettem fel ezt a kérdést pár hónapja, és ezelőtt még egyet, sok választ kaptam rá.

Tudom gáz, hogy itt kérek segítséget, de nekem jól esik ha kiírhatom magamból, illetve ismeretlenektől is kaptam hasznos tanácsokat itt. Barátaim elfogultak velem, na meg nem szeretném őket túlságosan terhelni a problémáimmal, ezért írom ki ezt a kérdést is.

Nem olyan régen találkoztam a volt párom anyjával, és beszélgettem vele. Ő nagyon kedvelt engem, az új barátnőjét viszont nem igazán kedveli, akivel ugye együtt is él már az exem. Az anyja nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, mindig mondja én mennyivel jobban illettem a fiához, és panaszkodik, hogy az exem már vele is alig hajlandó beszélni, haragszik rá amiért nem fogadja el a barátnőjét.

Jól esik, hogy engem kedvel, de mi már nem vagyunk együtt, nem tudok mit kezdeni ezzel, nem igazán értem mit vár tőlem. Már azt is megemlítette, hogy beszélhetnék a volt barátommal, csak nem tudom miről.

Ráadásul mindezt pont akkor amikor már kezdtem túllenni rajta egy kicsit. Azt mondta szerinte nem lesz jó hatással a fiára ez a kapcsolat, illetve hogy nagyon megváltozott furcsán viselkedik.

Itt elbizonytalanodtam és hiába gáz, az volt az első gondolatom, hogy lehet mégsem működik köztük olyan jól a dolog?

De a közös barátainktól meg azt hallom, hogy nagyon nagy a szerelem, nagyom szeretik egymást és gyereket is szeretnének majd stb...

Az anyjával viszont nem tudom hogy beszéljek, mindig talál valami ürügyet hogy beszélhessen velem, így viszont ez akadályoz a feledésben...

okt. 29. 12:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem is a kirakásra biztatás volt a problémás, tényleg azt kellett volna amúgy. Hanem azok a hsz.-ok, amiben őt ekézték, hogy miért csinál problémát ott, ahol nincs is, miért kételkedik a pasiban és a kapcsolatukban, ne cs3ssze már szét az egészet a hlye önbizalomhiányával, amúgy sem minden a bomba külső, ő csomó mást nyújthat, ami miatt a pasi vele van és szereti, higgye már el...
okt. 29. 15:35
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

De ha a többség egyetért, hogy szakítani kellene akkor miért nem tette meg? Valójában hogyha rosszul érezte magát a helyzet miatt nem is kellett volna 7 nyomorult hónapig várni és még kérdést sem kiírni hanem kirakni a francba! De mivelhogy a kérdezőnek NINCS önbecsülése és úgy akart szerezni, hogy versenyzett a srácért, hogy ő milyen menő lesz így megvárta, hogy kidobta az ex. Vagyis dolgoznia kéne keményen az önbecsülésén és nem rajta agyalni fölöslegesen! Terveket szőnni hogyan választja el őket egymástól a bolond anyjával!

okt. 29. 15:43
 23/28 anonim ***** válasza:
20%
Ne védjétek a pasast, ő is nagyban sáros, a kérdezóvel a bombanővel való kapcsolata után jött össze, a szerencsétlen szerintem végig csak eszköz lehetett a pasasnak, hogy feltüzelje az ex nőt, hogy ő is oda legyen érte. Mert ha valakivel le akarom zárni akkor le fogom, akkor nem keresem a társaságát, nem ámítom vonom be egy új nőt. Vagyis a kérdezővel való kapcsolata csak előjáték volt az ő nagy szerelmük újra beteljesülésének. Gyönyörű egy férfipéldány, megéri ácsingózni utána.
okt. 29. 15:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem védem a srácot hanem azt gondolom, hogy mindketten hibát követtek el. Fiatalok, éretlenek. Előfordulhat. Sőt előfordul fordított esetben is, mármint a lányok használják ki a fiúkat az exek feledésére. Viszont az nem fog segíteni a kérdezőn hogy őt siratja, lenne vele újra "kapcsolatban" úgyhogy le kell róla mondani, ki kell heverni, nem az anyjával a csajt lehordani és reménykedni hátha visszakullog hozzá mert baromira megalázó lenne a helyzet. Tanulni kell az egészből és előre mozdulni nélküle.
okt. 29. 16:23
 25/28 anonim ***** válasza:
28%

22: Ezzel a helyzetértelmezéssel nem értek egyet. Kérdező nyilván azért nem szakított, mert ő szerette a pasit. Ráadásul ahogy írta az 1. kérdésben, ő nem szép nő egyáltalán, szóval ki tudja, volt-e előtte másik pasija, illetve ha volt, az olyan volt-e, aki neki is igazán bejött és/vagy jobban bánt vele, szerette a kérdezőt. Nem lepne meg, ha ezekre - legalább egyre közülük - a válasz az lenne, hogy nem... Úgyhogy érthető, hogy ragaszkodott, még ha amit 23. írt, az is igaz. Nem gondolnám, hogy ez versenyezni akarás lett volna vagy annak megmutatni akarása, hogy ő milyen menő.

Azt kell itt megérteni, hogy egy ilyen nő alapvetően nagyon rossz pozícióban van. Nem csak ennek a (volt) kapcsolatnak a vonatkozásában. Nem olyanok a lehetőségei az életnek ezen a területén, mint egy szebb nőnek, és ez nem azon múlik, hogy ő mit gondol vagy nem gondol magáról, egyszerűen "beárazza a piac". Ő sosem fog tudni így hatni senkire, mint az exére ez a bombanő. Csak ezt ugye nem szép kimondani, nem is illik. Pedig tényleg annyira tipikus ez a ló helyett szamár-lét, és kár tagadni, hogy ez sosem az igazán szép, átlag fölötti nők sorsa, hanem az átlagosoké és átlag alattiaké (bár utóbbiakkal össze sem nagyon jönnek).

okt. 29. 16:35
 26/28 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem tudjuk hogyan néznek ki szóval arra alapozni amit a kérdező írt butaság. Amúgyse azon van a hangsúly hanem az áll a háttérben, hogy a másik csajba szerelmes az ex! Egy ideig letagadta még önmagának is mert félt a csalódástól aztán jött a kérdező aki szerinte illett hozzá. Ami nyilván lehet igaz papíron, de az érzések dominálnak. Nem lehet a végtelenségig hazudni se másnak, se magadnak! Akkor ébredt rá a srác amikor a kérdező hatására levegőnek nézte a szerelmeét. Rajott, hogy hiába a távolság, hiába akar hallgatni az részére az érzelmei parancsolnak neki. A kérdezőnek pedig szintén arra a felismerésre kéne, hogy jusson miszerint hiába követett el mindent azért, hogy vele maradjon, vagy követne el a jövőben akkor sem lesz mellette boldog! Egyébként attól, hogy valaki nem szépség külsőre attól még találhat olyan partnert akivel szerethetik egymást. Első kapcsolata volt és puffant. Na és? Álljon fel és élje az életét, majd akad más srác csak figyeljen oda, hogy kinek is ad esélyt.
okt. 29. 16:58
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csinál itt egy pár válaszoló mintha az Antikrisztus lett volna a pasi és a kérdező az áldozati bárány. Ne essünk már túlzásokba szerintem. Millió ember csalódik az első kapcsolatában, de még a harmadik, ötödikben is és mégis rá talál a hozzá passzolóra. Persze most még rossz a kérdezőnek, teljesen érthető, de az nem fog neki segíteni, hogy az "ex-anyóssal" sutyorog.

Töltse el inkább az idejét hasznos dolgokkal és az idő majd ugyanúgy segít.

okt. 29. 17:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A férjem előző barátnőjét is úgy fúrta anyósom, ahol érte, míg együtt voltak, aztán, amikor ők már nem voltak együtt es mi összejöttünk, akkor hirtelen milyen bámulatosan illett hozzá az a nő, elkezdte hívogatni, meg a férjemnek magyarázni, hogy ő volt az igazi. Nálunk az előző barátnő tök korrektül állt ehhez, felhívta a férjemet, elmondta az egészet, közölte, hogy tiltotta a mamát mindenhol, es szépen kéri, hogy állítsa le anyukáját, ne próbálja élőben se keresni (mert addigra erre is volt példa). Neked is ezt a megoldást javaslom.
okt. 30. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!