Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Mégse engedjem el teljesen?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Én tettem fel ezt a kérdést pár hónapja, és ezelőtt még egyet, sok választ kaptam rá.
Tudom gáz, hogy itt kérek segítséget, de nekem jól esik ha kiírhatom magamból, illetve ismeretlenektől is kaptam hasznos tanácsokat itt. Barátaim elfogultak velem, na meg nem szeretném őket túlságosan terhelni a problémáimmal, ezért írom ki ezt a kérdést is.
Nem olyan régen találkoztam a volt párom anyjával, és beszélgettem vele. Ő nagyon kedvelt engem, az új barátnőjét viszont nem igazán kedveli, akivel ugye együtt is él már az exem. Az anyja nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, mindig mondja én mennyivel jobban illettem a fiához, és panaszkodik, hogy az exem már vele is alig hajlandó beszélni, haragszik rá amiért nem fogadja el a barátnőjét.
Jól esik, hogy engem kedvel, de mi már nem vagyunk együtt, nem tudok mit kezdeni ezzel, nem igazán értem mit vár tőlem. Már azt is megemlítette, hogy beszélhetnék a volt barátommal, csak nem tudom miről.
Ráadásul mindezt pont akkor amikor már kezdtem túllenni rajta egy kicsit. Azt mondta szerinte nem lesz jó hatással a fiára ez a kapcsolat, illetve hogy nagyon megváltozott furcsán viselkedik.
Itt elbizonytalanodtam és hiába gáz, az volt az első gondolatom, hogy lehet mégsem működik köztük olyan jól a dolog?
De a közös barátainktól meg azt hallom, hogy nagyon nagy a szerelem, nagyom szeretik egymást és gyereket is szeretnének majd stb...
Az anyjával viszont nem tudom hogy beszéljek, mindig talál valami ürügyet hogy beszélhessen velem, így viszont ez akadályoz a feledésben...
Én annyit tanácsolok, hogy ne tartsd a kapcsolatot se a pasival, se az anyjával. Már vége. Semmi közöd hozzájuk! El kell fogadnod.
A pasi anyja egy igazi toxikus hárpia aki irányítani akarja a fiát és persze téged is. Igazából semmi joga nincs megmondani, hogy kivel legyen a fia. Ha annyira akar téged akkor legyen veled az anyja.
A fia nem azért létezik, hogy titeket tegyen boldoggá.
Mindenki önmagáért felel. Vagyis ha rosszul végződik a kapcsolata arról tehet ugyanúgy mint a párja.
Viszont nem változtat a dolgon, hogy ők meddig lesznek együtt.
Ugyanis téged nem szeret.
Ha te tényleg szereted akkor bár fáj az ő érdekeit nézed és akceptálod, hogy mással boldog helyetted.
Egyértelműen ha nem tudsz túllépni rajta akkor fel kell keresned szakembert körülbelül olyan 1,5-2 év múlva.
Persze világos, hogy az anyjáva való pletyizés, rosszindulat nen fog abban segíteni, hogy kiheverd szóvá szépen ne tartsd vele a kontaktust! Saját magadnak ártasz.
Nem akarok durva bunkó lenni hozzád, de nagyon nehezen tudom magam visszafogni bevallom.
Júniusban feltetted az első kérdést. De amióta mwgismerted azt a lányt tudtad, érezted, hogy valami rohadtul nem stimmel. Majd tudomásodra jutott, hogy szextingeztek együtt, azaz kirívó képeket kapott tőle. Aztán láttad a saját szemeddel, hogy majd felfalja a tekintetével, de nem volt elég, hogy szakíts vele. Kérésedre offolta a lányt és te egyáltalán nem bántad, hogy milyen szomorú nélküle, majdnem sírt előtted érte bár tuti sírt is egyedül. Azt hitted, hogy megnyerted a háborút, de nyilván csak a csatát. Nem is azt zavart legeslegbelül végig, hogy a lányért teljesen meg van őrülve hanem, hogy tőled sokkal szebb és elcsábítja. És ezek után te beszélsz szerelemről és arról, hogy mégse kéne elengedni? Az égvilágon senki mást se néztél mint saját magad. Fogalmad sincs az igazi szerelemről. Hiszen ha tényleg őszintén szeretted volna akkor te hagytad volna el, hogy legyen már végre boldog a lány oldalán. Mostanában is csak az bizgat téged, hogy hátha rossz a kapcsolatuk és persze, hogy hátha a boszorkány görbe orrú anyjával szét tudod őket szedni. Már azon filózol, hogy felkeresd. Ne írd, hogy nem. Nem akarod, hogy boldogan éljenek együtt. 22 évesen itt tartasz. Mi lesz veled később? Ha így folytatod csak egy irigy, gyűlölettel teli perszóna leszel aki felett mennek az évek. Kérlek szépen, hogy szedd magad össze. Az exed anyját pattintsd le és a volt párod engedd már el végre valahára. Hiába menne vissza hozzád soha az életben nem szeretne beléd hiszen sosem szeretett téged a kapcsolat alatt. Habár mint említettem te sem szeretted őszintén és nem is szereted. Foglald le magad azzal drága kérdező, hogy önmagadba invesztálsz. Kezdésnek megfelel ha megtanulsz önbecsülést összekaparni. Mert nincs neked szemernyi sem!
Igen muszaj,ugy nez ki,hogy ok boldokat es te csak szenvedsz.
Ne vedd fel senkivel a kapcsolatot es en kerdezoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!