Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Mégse engedjem el teljesen?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Én tettem fel ezt a kérdést pár hónapja, és ezelőtt még egyet, sok választ kaptam rá.
Tudom gáz, hogy itt kérek segítséget, de nekem jól esik ha kiírhatom magamból, illetve ismeretlenektől is kaptam hasznos tanácsokat itt. Barátaim elfogultak velem, na meg nem szeretném őket túlságosan terhelni a problémáimmal, ezért írom ki ezt a kérdést is.
Nem olyan régen találkoztam a volt párom anyjával, és beszélgettem vele. Ő nagyon kedvelt engem, az új barátnőjét viszont nem igazán kedveli, akivel ugye együtt is él már az exem. Az anyja nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, mindig mondja én mennyivel jobban illettem a fiához, és panaszkodik, hogy az exem már vele is alig hajlandó beszélni, haragszik rá amiért nem fogadja el a barátnőjét.
Jól esik, hogy engem kedvel, de mi már nem vagyunk együtt, nem tudok mit kezdeni ezzel, nem igazán értem mit vár tőlem. Már azt is megemlítette, hogy beszélhetnék a volt barátommal, csak nem tudom miről.
Ráadásul mindezt pont akkor amikor már kezdtem túllenni rajta egy kicsit. Azt mondta szerinte nem lesz jó hatással a fiára ez a kapcsolat, illetve hogy nagyon megváltozott furcsán viselkedik.
Itt elbizonytalanodtam és hiába gáz, az volt az első gondolatom, hogy lehet mégsem működik köztük olyan jól a dolog?
De a közös barátainktól meg azt hallom, hogy nagyon nagy a szerelem, nagyom szeretik egymást és gyereket is szeretnének majd stb...
Az anyjával viszont nem tudom hogy beszéljek, mindig talál valami ürügyet hogy beszélhessen velem, így viszont ez akadályoz a feledésben...
Gondolkodtam, hogy el kellene mennem pszichológushoz...utólag belátom ésszel hogy minden az orrom előtt volt, és igen már tudom azt is hogy a párom amióta az eszét tudja meg volt őrülve a lányért...hiszen láthatom is, gyereket is terveznek később, és az exem mindenkitől elfordult érte
Magamat is szégyellem amiért nem tudom mindezt elfogadni, az anyjának pedig elmondtam szépen, hogy nem fogok ezzel foglalkozni mert semmi közöm hozzá,de nem akarja megérteni
De, engedd el. Lehetőleg az anyját is távolítsd el magadtól.
Mehetsz pszichológushoz, ha nagyon ráérsz és van fölösleges, ablakon kidobandó pénzed, végül is legalább ventilálhatsz neki... Segíteni érdemben nem fog.
Le fognak pontozni érte szokás szerint, de az alapvető problémán senki és semmi nem fog tudni segíteni. Ez pedig az, amit az itt linkelt kérdés alatt a 10. és 13. tartalmaz, de főleg a 10. De linkelhetek én is más kérdéseket, egy a lényeg, és ezt kell belátni, tudomásul venni önámítás helyett és mindig szem előtt tartani: nőként ha nem vagy elég szép, ha csak egy szürke kisegér vagy, akkor jó eséllyel egész életedben MAXIMUM szamár leszel ló helyett, hasznos kategória értékes és fontos helyett, és kínlódhatsz egy csomót, sosem lesz olyan a dinamika meg úgy az egész... Mert csak megelégszenek veled, nem pedig vágynak is rád és akarnak is téged. Azért választanak, mert aki kellene, az nem elérhető vagy/és már megégették magukat egyszer/többször, és racionálisan nézve jó választás lehetsz.
Eleve gyanús az, hogy egy fickó bizonygatja, hogy neki nem kell az XY szépségkirálynő, neki te kellesz a mezei nő. És még jól le is cseszték a kérdezőt a másik kérdés alatt, hogy hogy képzel kételkedni a fickó szavába?! Hiszen azt mondta nincs miért aggódni, hiszen őt szereti. :)
Na jó kis lecke volt ez neked, hogy lássad mire számíthatsz, milyenek az emberek, idő kell mire magadhoz térsz, nem mondom, hogy gyorsan fog menni de túl fogsz tudni lépni rajta.
Engem egyszer egy akkora trauma ért tiniként, hogy fél évig dadogtam. De helyre jöttem.
"És még jól le is cseszték a kérdezőt a másik kérdés alatt, hogy hogy képzel kételkedni a fickó szavába?! Hiszen azt mondta nincs miért aggódni, hiszen őt szereti. :)"
Az nekem is nagyon "tetszett"! 😃 Meg a többi szokásos maszlag, hogy csak az önbizalomhiánya, az agyalása, a helytelen hozzáállása meg ilyenek mérgezik meg és teszik tönkre a kapcsolatot. Vagy hogy aki magát nem szereti/becsüli, azt nem fogja a másik sem, ennyi. Aha... 🐎🌳szt. A valóság ennél sokkal egyszerűbb és persze kellemetlenebb, az pedig nem "negatív" vagy pszichológusra szoruló, aki hajlandó és képes meglátni önámítás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!