Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam volt alsós tanárnenije teljesen rám hajtott miután elváltam. Engedjek neki?
Évzárón találkoztunk, az alsós tanító "nénijével" (39éves) a fiam most 7. osztályos. Megkérdezte mi újság meséltem a válásról. Még aznap este bejelölt és rámírt FB-on. Pár nap után találkoztunk azóta kb hetente 2x találkozunk és szexelünk. Ő szeretne komolyabbat.
Én nem vagyok biztos, hogy jó ötlet lenne ennél komolyabb kapcsolatba belemenni a fiam volt tanárával. A gyerek miatt, nem tudom mit szólna, hogy érintené lelkileg.
Mondtam ezt a nőnek is azt mondta ezzel ne foglakozzak a fiam 14 éves nagy már. Nem fogja szerinte érdekelni el lesz foglalva a csajozással, bulizással.
Szerintetek?
Ha jól értem, már engedtél neki, előbb kellett volna átgondolni 😂
Amúgy csak azért ne "engedj neki"(bármit is jelentsen ez), mert rád hajtott, de ha egyébként téged is érdekel, akkor nem látok akadályt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!