Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiam volt alsós tanárnenije...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam volt alsós tanárnenije teljesen rám hajtott miután elváltam. Engedjek neki?

Figyelt kérdés

Évzárón találkoztunk, az alsós tanító "nénijével" (39éves) a fiam most 7. osztályos. Megkérdezte mi újság meséltem a válásról. Még aznap este bejelölt és rámírt FB-on. Pár nap után találkoztunk azóta kb hetente 2x találkozunk és szexelünk. Ő szeretne komolyabbat.

Én nem vagyok biztos, hogy jó ötlet lenne ennél komolyabb kapcsolatba belemenni a fiam volt tanárával. A gyerek miatt, nem tudom mit szólna, hogy érintené lelkileg.

Mondtam ezt a nőnek is azt mondta ezzel ne foglakozzak a fiam 14 éves nagy már. Nem fogja szerinte érdekelni el lesz foglalva a csajozással, bulizással.

Szerintetek?

2022. júl. 16. 20:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
A nőnek mindegy, nem az ő gyereke, ezért dumál ilyet ( meg, hogy meggyőzzön és "eladja magát"). Magából indul ki.
2022. júl. 17. 03:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem tanítja a gyereked és mindketten függetlenek vagytok, úgyhogy tökmindegy. Viszont nagyon szeretetlenül beszélsz róla, szóval nem hiszem, hogy te komolyat akarsz. (Vagy csak képzelgős kamu.)
2022. júl. 17. 07:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Azóta elkísérten egy hétre táboroztatni, abban állapodtunk meg, hogy kvázi "járunk", de nem költözünk össze. Ő is megszokta már egyedül és én is... de elmondjuk a gyereknek, az exemnek és a tanárnő is megemlíti amolyan tájékoztató jelleggel az iskola igazgatónak.
2022. júl. 23. 06:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez a helyes, csak apránként aztán alakul.
2022. júl. 27. 13:55
 15/20 A kérdező kommentje:
A tanárnő drága megoldotta a kérdést. A fiam most 2 hétig nálam van. Az első hét közepéig még jópofát vágott hozzá, de utána láttam rajta, hogy egyre terhesebb számára a fiam jelenléte is. Majd vasárnap éjjel SMS-ben közölte, hogy tartsunk szünetet, mert neki túl gyors
2022. júl. 28. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Vedd lazára! Kérdezz vissza, hogy szex azért még lesz-e köztetek.

Ha akar nálad alszik, ha nem, nem.

2022. júl. 28. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Fiad hogyan reagáltak a kapcsolatot és utána azt, hogy mégsem?

Azt reméljük nem érzi, hogy miatta lenne bármi is.

2022. júl. 29. 07:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy feszültnek érzi a helyzetet. Nem akar két hétig a fiaddal lenni mert még nem tudja kezelni a helyzetet. Adj időt, hogy biztos legyen a dolgában.
2022. júl. 29. 07:37
 19/20 anonim ***** válasza:

Most esett le neki, mert az iskolában nem tanították, magától meg nem volt elég agya hozzá, hogy van egy gyereked és az mivel jár, egyedülálló vagy és van idő amit veled van a gyerkőc....jól meglepődhetett, hogy ez milyen.;(

Ha közös háztartásban lennétek, mit szólna a tartás-díjhoz vagy a plusszban a fiadnak adott ajándékokhoz, csak úgy dolgokhoz?

2022. júl. 29. 07:41
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 nem tudom mi esett le neki. Írtam neki 1 smst hívtam 2x és írtam 2x messengeren, le se kakil. Nem foglalkozom vele
2022. aug. 5. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!