Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam volt alsós tanárnenije teljesen rám hajtott miután elváltam. Engedjek neki?
Évzárón találkoztunk, az alsós tanító "nénijével" (39éves) a fiam most 7. osztályos. Megkérdezte mi újság meséltem a válásról. Még aznap este bejelölt és rámírt FB-on. Pár nap után találkoztunk azóta kb hetente 2x találkozunk és szexelünk. Ő szeretne komolyabbat.
Én nem vagyok biztos, hogy jó ötlet lenne ennél komolyabb kapcsolatba belemenni a fiam volt tanárával. A gyerek miatt, nem tudom mit szólna, hogy érintené lelkileg.
Mondtam ezt a nőnek is azt mondta ezzel ne foglakozzak a fiam 14 éves nagy már. Nem fogja szerinte érdekelni el lesz foglalva a csajozással, bulizással.
Szerintetek?
Vedd lazára! Kérdezz vissza, hogy szex azért még lesz-e köztetek.
Ha akar nálad alszik, ha nem, nem.
Fiad hogyan reagáltak a kapcsolatot és utána azt, hogy mégsem?
Azt reméljük nem érzi, hogy miatta lenne bármi is.
Most esett le neki, mert az iskolában nem tanították, magától meg nem volt elég agya hozzá, hogy van egy gyereked és az mivel jár, egyedülálló vagy és van idő amit veled van a gyerkőc....jól meglepődhetett, hogy ez milyen.;(
Ha közös háztartásban lennétek, mit szólna a tartás-díjhoz vagy a plusszban a fiadnak adott ajándékokhoz, csak úgy dolgokhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!