Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális hogy ő maga nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ő maga nem hiányzik csak állandó fájdalmat érzek amiért megbántott?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hónap eltelt, nem kezdeném újra vele, de nem tudok mit kezdeni azzal az érzéssel hogy fájdalmat okozott lelkileg nekem.

Meddig fog ez a fájdalom itt lenni bennem?

okt. 28. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nekem is volt ilyen.

Ugy ereztem, hogy emberileg elarult. Egy evig. Ezido alatt mar semmit nem akartam tole es nem akartam vele lenni sem.

okt. 28. 12:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Megesett ez már sokunkkal. Nekem 3 hónapja tart ez a gyász.nem volt párkapcsolat belőle soha, de túl sokáig húztuk, tele volt rosszal.

Sajnos még mindig gyűlölöm, ez meg nem jó. Mostanában mindennap eszembe jut, meggyengülök. Szánalmas ez így...

Tartsd egy ideig magadban ezeket a rossz emlékeket, hogy még véletlenül se keresd meg, vagy bocsáss meg. Teljesen normális, hogy még fáj. Nekem az önbizalmamat tették tönkre, roh*dtul fájt,rengeteg hazug bántást kaptam. Erőm se volt összekapni magamat 1 hónapig, depit kaptam.

De azt kell mondjam, hogy időről-időre jobb. Fontos, hogy tereld el a figyelmedet valami jó dologgal, ami egy kis boldogságot okoz. :) Tölts több időt hozzád közel állók társaságában.

Én elkezdtem online ismerkedni mással ezidő alatt, de az ilyesmi csak felesleges frusztaciokat okoz legtöbbször, de ha jól sül el, akkor feledtet kicsit.

Szeretném én is tudni, hogy meddig tart teljesen kijönni ebből...😅

Hányinger, gyűlölöm, és egy alja hulladék miatt kell ez is.

Tegyél magadért sokat, hátha az gyorsít a dolgokon, bár nem tudom mivel bántottak meg.

Kitartást!Kapd össze magadat!

okt. 29. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:

En nem tanacsolom azt, hogy fojtsd magadba az erzeseidet. Nyugodtan sirj, ha ugy van, legyel merges, add ki magadbol.

De alld meg azt, hogy keresd. Ne beszelj vele semmilyen formaban, ne is nezd, mit csinal.

okt. 29. 06:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyan erzeseim vannak h jo lenne visszaadni neki mert fogalma sincs mennyire melyen megbantott, igazsagtalannak tartom h lelkileg belemrugott es nem ezt erdemeltem, legalabb mondott volna annyit h neharagudj de semmi, tobbet ert volna ha mondta volna h sajnalja akkor nem lennek magam alatt
okt. 29. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak sajnos nem varhatod el azt masoktol, amit te tennel forditott esetben. Mindenki mas es vannak, akik sajnos bele sem gondolnak masok helyzetebe.

Teljesen megertelek, kerdezo. Nehez ilyenkor a lezaras, de eld meg batran az erzeseidet, akar ird is le azokat a dolgokat kezzel, amiket mondanal neki (de persze nem kell oda adni neki a levelet). Ez idovel segit elengedni a negativ erzeseket.

okt. 29. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem onnantol, hogy valaki megsebzett nem szamit, hogy banja-e, bocsanatot ker. Megtette, amit megtett.

Hidd el egy ilyen szemely ujra megtenne. Aki szeret az nem rug beled igy.

A bosszuszomjadat meg probald atforgatni valami pozitivba, mondjuk hogy szeretetet adsz magadnak,ebbol a csalodasbol jobb nokent jossz ki, mint voltal.

Gyaszold el persze a kapcsolatot. De elestel, felallsz, megigazitod a tiarat a fejeden es tovabb setalsz.

A patkanyok nem erdemlik meg, hogy epekedjunk utanuk, meg a bocsanatukert sem!

Nyilvan teljesen normalis az ahogy erzel, erzelmek kotottek hozza, o meg nem ertekelte. Vigyazz a lelkedre, hogy ez a serules ne tegyen boldogtalanna.

A leveliros pelda tok jo. Irhatsz listat arrol, hogy mivel jobb, hogy o mar nincs az eletedben.

Meg dobj, torolj ki mindent, ami ra emlekeztet, ajandekok, masik nalad hagyott cucca, stb. Teljeskoru tiltas. Ha elkezdenel ra gondolni, akkor tereld a figyelmedet.

Ha van valami hobbid, akkor merulj el benne. Foglald el magadat teljes eroddel. Konditerem meg nagyon jo vagy valamifele sportolas.

okt. 29. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi történt?
okt. 31. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Erkölcsi fölényben érzed magad, de abban nem vagy biztos, hogy ő is így érzi. Ha bocsánatot kérne akkor biztos lennél benne.
okt. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!