Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azzal magyarázni az állandó zabosságomat, hogy nem
tudom elpakolni a dolgaimat (ruhák,stb), mert olyan kicsi a
ház, és nincsenek még szekrények elegendő
mennyiségben?
Figyelt kérdés
Állandóan megy a veszekedés kettőnk között. Mert sajnos az anyagiak miatt nagyon lassan halad,hogy szekrényt,vagy bármi új dolgot vegyünk, hogy sokszor teljesen elkeseredem, és sírok azon,hogy nem tudom rendszerezni,normálisan,szépen elpakolni a dolgaimat. Elég kicsi a ház is, és egy szobában kell ketten kucorognunk- Már nincs hova tennem a holmimat, a pajtába hordogatom ki, de ott meg sajnálom,nehogy büdös legyen,vagy ,megrágják az egerek,esetleg más bajuk legyen. A barátomat, látszólag nem nagyon zavarja a dolog,mert egyáltalán nem siet,hogy bármit tegyünk a jelenlegi helyzet ellen. Már műanyag dobozokat vettem,hogy azokba össze tudjam rakni mindenem,de hát azokat is a szobában tudom csak tartani..és kevés a hely. Folyton dühös vagyok,elégedetlen,és rengetegszer robban ki felesleges dolgokon veszekedés. Ez valóban amiatt lehet,hogy nem tudok a káosszal mit kezdeni? Nem rég költöztünk össze, ő 34 én 31.
A nők örök problémája: “Nincs egy rongy, amit felvegyek!” és “Nincs hova pakoljam” (ami nincs :) )
aug. 31. 19:03
3/12 anonim válasza:
#2: még mindig nincs olyan, hogy "a nők".
Amúgy meg én is nő vagyok, és ezek közül nekem, milyen érdekes, egyik sem probléma. Pedig sem gardróbom nincs, sem nagy számú öltözékem, cipőm, stb.
aug. 31. 19:12
4/12 anonim válasza:
Megértelek, voltam hasonló cipőben (sőt, még most sincs meg 100%-osan mindennek a helye), és nagyon frusztrált, voltak emiatt ilyen kiakadásaim. Ami segített: tervezés, checkpointok meghatározása, pl. hogy elsődlegesen a ruháknak szeretnél helyet, ahhoz kinézel egy szekrényt, és kiszámolod hogy azt kb mikor tudod megvenni (akár használtan is!). Így könnyíteni fog a lelkeden a tudat, hogy pl októberben már ennyivel is jobb lesz. Igyekezzetek együtt megoldást találni erre a problémára, mindkettőtök érdeke, hogy rendezett környezetben éljetek. De ha az anyagiak a legnagyobb gátja ennek, akkor nyugodtan gondolkodjatok használt bútorok megvásárlásán, és nem kell mindent egyszerre, de kevesével bővítsétek a repertoárt. Kisebb dolgok rendszerezéséhez pedig a sinsay, shein jó alternatívákat kínál újonnan, vagy vinteden töredékéért is találhatsz jó holmikat. Kitartás, ez egy hosszabb folyamat, de ha rajta lesztek az ügyön, fokozatosan szépülni fog a házatok, és egyre jobban fogod érezni magad. Plusz 1 tipp még, hogy emlékeztesd magad arra, milyen volt az elején, mennyit fejlődtetek már.
aug. 31. 20:09
5/12 anonim válasza:
Milyen kapcsolat az ahol a férfi nem törekszik arra hogy jobb legyen neked, mindkettőtöknek? Én az ilyet már elhagynám, sose fog semmire törekedni ha komolyan se veszi a problémáid.
aug. 31. 21:02
6/12 anonim válasza:
Lehet ingyen szervalni gardrobokat netrol vagy lomtalanitasrol. Ketten siman hazaviszitek egy gurulos molnarkocsin. A rendmanias parodnak kell a szekreny. Ne vedd el told ezt az oromot. Lehet szekrenyeket egymas tetejere is pakolni. Csavarral tiplivel a falhoz rogziteni.
szept. 1. 09:46
7/12 anonim válasza:
#5: Olyan, ahol a férfi nem akarja feleslegesen még mélyebbé tenni a konfliktusokat.
Tudod, ha ő is nekiállna hisztizni, meg pánikolni, azzal semmi nem oldódna meg. Ha meg valamire most nincs keret, akkor nincs keret. Ezen mit nem lehet megérteni?
És egyébként a kérdező akkor miért nem vesz maga egy szekrényt?...
Amúgy meg lakva ismerszik meg az ember. Tipikus példája annak, amikor ameddig csak a felszínt kapargatták, minden szép és jó volt. Amikor már együtt kell élni, akkor derül ki, hogy egyáltalán nem illenek össze.
De legalább most kiderült. Javítani szerintem ezen nem sokat lehet, és felesleges is egymás idejét húzni.
szept. 1. 19:49
8/12 anonim válasza:
#7 A leszaromság mélyíti el legjobban a konfliktust. Mire nincs keret, egy szekrényről van szó.. csak fel kell csapnia a marketplacet vagy bármi. Az én egyik exem mikor látta hogy alig férek el, míg munkában voltam intézett egy bútort amit össze is szerelt. Komolyan vett, ez a különbség.
szept. 1. 20:11
9/12 anonim válasza:
Ingyen is elvihető használt bútorokat csomót találsz a marketplace-n.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!