Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azzal magyarázni az állandó zabosságomat, hogy nem tudom elpakolni a dolgaimat (ruhák,stb), mert olyan kicsi a ház, és nincsenek még szekrények elegendő mennyiségben?
Figyelt kérdés
Állandóan megy a veszekedés kettőnk között. Mert sajnos az anyagiak miatt nagyon lassan halad,hogy szekrényt,vagy bármi új dolgot vegyünk, hogy sokszor teljesen elkeseredem, és sírok azon,hogy nem tudom rendszerezni,normálisan,szépen elpakolni a dolgaimat. Elég kicsi a ház is, és egy szobában kell ketten kucorognunk- Már nincs hova tennem a holmimat, a pajtába hordogatom ki, de ott meg sajnálom,nehogy büdös legyen,vagy ,megrágják az egerek,esetleg más bajuk legyen. A barátomat, látszólag nem nagyon zavarja a dolog,mert egyáltalán nem siet,hogy bármit tegyünk a jelenlegi helyzet ellen. Már műanyag dobozokat vettem,hogy azokba össze tudjam rakni mindenem,de hát azokat is a szobában tudom csak tartani..és kevés a hely. Folyton dühös vagyok,elégedetlen,és rengetegszer robban ki felesleges dolgokon veszekedés. Ez valóban amiatt lehet,hogy nem tudok a káosszal mit kezdeni? Nem rég költöztünk össze, ő 34 én 31.aug. 31. 18:28
11/12 anonim válasza:
"egy szobában kell ketten kucorognunk"
Ez itt a fő baj, hogy nem örültök, hogy együtt lehettek.
12/12 anonim válasza:
Ezt gondolom te sem gondoltad komolyan, amit leírtál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!