Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezen maradéktalanul túllépni? Mennyi idő és mikor múlik el az állandó szomorúság és rosszullét?
2 év kapcsolat és 14 év ismeretség után telefonon szakított velem a barátom. Azaz volt barátom. Testileg és lelkileg is teljesen tönkretett. Ülök a romjaimon, próbálom meggyőzni magam, hogy áh nem érdekel de ez egy vicc...ő pedig vígan éli az életét, már csajozik, egy percig nem fájt a szíve vagy bánkodott volna, ami azért fájó mert előtte nagyon nagy mondatok hagyták el a száját és úgy éreztem komolyan is gondolta. Én halálosan szerelmes voltam(vagyok) és teljesen tönkretett...bármit megtettem volna a kapcsolatért, de ő a kisujjàt nem mozdította, inkább elengedte. Rettenetesen fáj, mindenki csak a klisékkel vígasztal, majd jön másik, fistal vagy még stb, de nekem nem kell más. Ilyet pedig nem fogok megint találni. És sajnos sok a közös barát, egy városban is élünk így sokszor fogom még látni.
22l
Pacsi,atelem.
valojaban tenyleg lesz mas,tudom ez meg hihetetlen. Az ido programok segitenek.
elso kapcsolatom ket ev volt. Ott kb ahogy teltek a honapok egyre jobb lett. Kb 9 honap mulva mar tudtam mas ember fele nyitni is.
azota annak is vege.:D
fel a fejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!