Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan normalis az ignorálás, levőgenek nézés a munkahelyen ha nem váltunk el haraggal ?
Te vagy a nő, gondolom.
A pasas meg a magának való öreg tengeri medve, akivel egyszer randiztál, aztán semmi több.
Nézd, szerintem egyelőre ő ezt tudatosan teszi, hogy eltàvolodjon tőled,mert azt gondolja,így mindkettőtöknek könnyebb.
Nem szeretné,ha reménykednél vagy fàjdítanàtok egymás szívét-én ezt gondolom.
Nekem például éppen most volt részem ilyen tiszavirág jellegű sztoriban,a körülmények pontosan ugyanezek, viszont hiszem, hogy minél felnőttebb valaki,annàl hamarabb belàtja, nem lehet megengedni magunknak a gyengeséget,az önzést,a gonoszságot.
Igen, otthon a négy fal között borozzàl,bőgjél,de ne a màsikra akard ràrakni az érzelmi terhet, basszus!Tudod,én itthon mennyit sírok?A világ könnye kijött belőlem.Viszont neki soha,soha nem mutattam ki ezt a fàjdalmat.Mindenki birkózzon meg a saját lelki nyűgjeivel!
Persze erre is meg kell érni, csak akkor tudod így felfogni mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!