Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem értik, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem értik, hogy az ignorálás fájdalmas élmény?

Figyelt kérdés

Persze nem egy-két, esetről van szó, de ha valaki folyamatosan csak azt látja levegőnek nézik, nem tudja felkelteni a másik nem érdeklődését, az elég fájdalmas. Nem bántják mások, az igaz, de mégis kap egy visszajelzést arra, hogy "nem kellesz", ami egy önértékelési problémához is vezethet.

Ez elsősorban a férfiakat érinti, a nők azért mindig kapnak érdeklődést, lehet nem azoktól, akiktől szeretnék, de kapnak és végülis a válogatás öröme megmarad nekik. Ha van kedvük egyet kefélni csak egy cuki kép kell a társkeresőre vagy rámosolyogni valakire a szórakozóhelyen és probléma letudva. Egyszer kipróbálnám azért milyen a helyükben lenni.

okt. 17. 12:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen átlagos pasi vagyok, de kellett már visszautasítanom nőt. Hidd el, nagyon nem jó érzés. Borzasztó érzés, mikor le se szar az akiért ölni tudnál, más meg érted tudna ölni, de ő meg téged nem érdekel.

A nőknél ez hatványozottan igaz. El tudom képzelni milyen rossz lehet ha van valaki aki tetszik neki, de egyoldalú, közben pedig százával jönnek az udvarlók akiket vissza kell utasítani. Ne akarj ilyen helyzetbe kerülni!

okt. 17. 12:51
 2/25 anonim ***** válasza:
31%
Miért értenék ha nincs bennük része? Férfiak sem értenek sok mindent ami a nőknek esik rosszul. Sajnos ez ilyen.
okt. 17. 12:51
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
És akkor mit csináljanak? Ha nem kellesz, akkor nem kellesz. Senki nem fogja azt játszani, hogy kellesz, miközben nem, csak azért, hogy a te kis lelked ne gyötrődjön. Ekkora ostobaságot b+...
okt. 17. 12:55
 4/25 anonim ***** válasza:
13%

Nem érdekel

Két 3 típusú férfi van elutasítva

1 aki kövér

2 nem diplomás

3 átlag melós 300 nettóért

Jó hír! Mindhárom változtatható! Aki nem hajlandó cselekedni azt miért ne szarjuk le?

okt. 17. 12:56
 5/25 anonim ***** válasza:
25%

120 kg vsgyok!

Miert utasitasz el?

Nem erted, hogy fajdalmas élmény?

okt. 17. 13:01
 6/25 anonim ***** válasza:
37%

Ekkora baromságot még az incelek se tudnak mondani!

okt. 17. 13:02
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem bántják mások, az igaz, de mégis kap egy visszajelzést arra, hogy "nem kellesz", ami egy önértékelési problémához is vezethet."

Az emberek nem azért vannak, hogy a te létezésedet feedbackeljék. Ha ronda vagy, mégis mi az istent nézzenek rajtad?

Az a baj, hogy azt hiszed még ezzel is, hogy AKTÍVAN ignorálnak. Élik az életüket, ember. Te gondolatként sem merülsz fel. Nincs ott a fejükben, hogy "itt egy ronda, ignorálom", hanem észre se vesznek.

Inkább ezt a kibazott egoizmusodat kéne kezeltetni, hogy szerinted téged lájkolgatni kéne lépten-nyomon.

okt. 17. 13:08
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

"lehet nem azoktól, akiktől szeretnék, de kapnak"

Ami lealacsonyító. Elvesz az önbizalmamból.

okt. 17. 13:09
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik véglet vagyok nőben, aki már-már kínosan konfliktus kerülő, nem akar megbántani senkit. SOHA nem voltam parszt olyannal, aki normálisan közeledett felém. A bunkókat is max ignorálom, még azoknak se merek visszabunkózni. Na ne tudd meg, mennyi kínos helyzethez vezetett ez. Sokszor voltam kedves, barátságos olyan férfiakkal, akiktől nem akartam semmit, a vége ált az, hogy mekkora r..anc vagyok, hogy hitegettek, minek voltam kedves, minek fogadtam el a kávét, minek táncoltam vele, ha utána mégse megyünk ki kettesben isten tudja mit csinálni és sorolhatnám. Nem lehet nektek jót tenni, komolyan mondom.
okt. 17. 13:37
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyomulni, ennyi.
okt. 17. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!