Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem értik, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem értik, hogy az ignorálás fájdalmas élmény?

Figyelt kérdés

Persze nem egy-két, esetről van szó, de ha valaki folyamatosan csak azt látja levegőnek nézik, nem tudja felkelteni a másik nem érdeklődését, az elég fájdalmas. Nem bántják mások, az igaz, de mégis kap egy visszajelzést arra, hogy "nem kellesz", ami egy önértékelési problémához is vezethet.

Ez elsősorban a férfiakat érinti, a nők azért mindig kapnak érdeklődést, lehet nem azoktól, akiktől szeretnék, de kapnak és végülis a válogatás öröme megmarad nekik. Ha van kedvük egyet kefélni csak egy cuki kép kell a társkeresőre vagy rámosolyogni valakire a szórakozóhelyen és probléma letudva. Egyszer kipróbálnám azért milyen a helyükben lenni.

okt. 17. 12:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
33%

Azok a nők, akiknek nincs benne részük, tényleg nem értik, nem érzik át. Ez a túlnyomó többséget jelenti, így ők "hangosabbak".

Én értem és érzem, és igen, tud fájni ez is, nem csak a bántás. Tudom, ehhez képest Afrikában éheznek meg a többi... Utálom az effajta érvénytelenítést, jelentéktelenítést.

Amúgy ez a bizonyos túlnyomó többség sem viselné jobban, csak ők ilyenkor ahhoz viszonyítanak, hogy az élet egyéb problémáihoz, tragédiáihoz vagy épp a zaklatáshoz és erőszakhoz képest... Nem ehhez kell viszonyítani! Önmagában azt az élményt kell(ene) megpróbálni átérezni, hogy ott vagy fiatal, intimitásra, szerelemre, az ellenkező nemmel való kapcsolódásra vágyó emberként, ami teljesen természetes, és akkor semmi. Kb. olyan vagy, mint egy random villanyoszlop vagy fa, amit addig, illetve csak annyira vesznek figyelembe, hogy neki ne menjenek. Amúgy levegő. Láthatatlan. Senki le sem szar. (És nem, anyuciék, a barátok meg az állatkák figyelme és törődése qrvára nem pótolja ezt.) Miközben végignézheted egy életen át, hogy másokkal bezzeg nem ez a helyzet... Nagyon nem. Hogy nekik alakulnak dolgaik, vannak - általad vágyott, de számodra elérhetetlen, megélhetetlen - élményeik stb. Neked minden kimarad, te csak a pálya széléről figyelheted kívülállóként a többiek játékát, és ha ezt fájlalod, akkor amellett, hogy kiröhögnek érte, elintéznek cinikusan, érzéketlenül annyival kb., hogy "há' nem kell odanézni". (Persze te erre ne szólj vissza valami irdatlan bunkóságot meg amúgy is emelt fővel, mosolyogva, állandó derűvel, buddhai lelki békével viseld a helyzeted.)

okt. 17. 13:59
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

11-es, én voltam olyan dagadt, hogy gurultam, és senki nem látott, és hiányzik. Lehet téged boldogítana alja kanos kis faszok figyelme, egészségedre. A többségnek teher.

És igen, anyuci több, mint pótolja. Mert anyucinak ember vagyok, nem pina, és nem megbaszni akar. Remélem, egyszer rájössz, mi a különbség anyuci őszinte szeretete közt, és a feltételes szeretet közt, hogy milyen mélyen nyeled be a fszt, mennyi gyereket szülsz le a lúzernek, vagy milyen jól menedzseled a közös életeteket.

okt. 17. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
74%
Rendben, és mit kezdjünk ezzel? Szánjunk időt és energáit olyan emberekre, akiktől semmit se szeretnénk, ezzel elvéve értékes időt a számunkra valóban fontos emberektől és dolgoktól? Nem értem, mit vársz?
okt. 17. 14:18
 14/25 anonim ***** válasza:
28%
12: Rendben, akkor téged tegyen boldoggá egy életen át kizárólag a gyerek-szülő kapcsolat, de ne ezt a hozzáállást állítsuk be normának és normálnak az ellenkező nemhez való viszonyulásban. A többség marhára nem viszolyog így tőlük (illetve az egész témától), ahogyan te. Nyilván megvannak az okaid, de nem ez a természetes, egészséges alapállapotunk. Ennyi erővel mi meg ezt nem tudjuk (akarjuk) megérteni és átérezni. 1:1
okt. 17. 14:29
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
(Megjegyzem, tök "jó", hogy a frusztráltsággal átitatott, trágárságban bővelkedő 12. hsz. jól fel van pontozva, bezzeg ha én tolok egy hasonlót, az rögtön 0-ra, jelentve is, töröltetve is. De tőlem még az is, amelyik egyetlen nyomdafestéket nem tűrő szót sem tartalmaz. Na meg gondolom, ez a nő nem kapja meg az arcába, hogy milyen "egészséges" pszichéjű és személyiségű ebből a megnyilvánulásából kiindulva... )
okt. 17. 14:42
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Az ignorálás mindkét nem számára fájdalmas, főleg akkor, ha már sokszor éltek át visszautasítást.
okt. 17. 18:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"A többség marhára nem viszolyog így tőlük (illetve az egész témától), ahogyan te."

De, a többség is utálja, ha csak pinának van nézve.

okt. 17. 18:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy az. De nem tudom, mit kellene még tennem. Pluszban elbőgnöm magam az adott férfi szerencsétlen helyzetén? Öngyilkosnak lennem?
okt. 18. 10:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanazokat éltem át, mint a 9-es. Ha kedves vagy már bőven elég a férfiaknak, hogy többet kezdjenek el érezni és reménykedni, holott semmi rosszat vagy félreérthetőt nem mondtam, csináltam. Persze, én is megkaptam, hogy miért hitegettem...

Mikor valakit bunkón küldtem el, akkor az volt a baj.

Mikor valakit normálisan, kulturáltan, akkor abból meg nem értett, próbálkozott tovább és olyan agyszüleményekkel hülyítette saját magát, Pl: én azért utasítottam vissza, mert nehezen kaphatónak akartam tűnni, de valójában őt akarom.

okt. 20. 07:08
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha hozzád oda menne egy neked nem tetsző lány, akkor nem ignorálnád mert jaj szegény? Dehogynem! Valahogy azt érzékelem a kérdésedből, hogy a számodra szép nőktől kapod az ignorálást és ez fáj neked. Az, hogy esetleg te teszed ugyanezt, az tök elfogadott.
okt. 20. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!