Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan normalis az ignorálás, levőgenek nézés a munkahelyen ha nem váltunk el haraggal ?
Figyelt kérdés
Köszönés van csakokt. 25. 13:25
1/18 anonim válasza:
Szerintem igen, de ha köszön, az már nem ignorálás.
2/18 anonim válasza:
Szerintem normális. Attól, hogy nem haraggal váltatok el, nem változtat a tényen, hogy egy életszakasznak vége. Volt barátnőimmel, ha véletlenül össze is futunk, köszönünk egymásnak, mert azért közös emlékeink vannak, de ezen felül nem érdekel mi van vele, nem vagyok kíváncsi rá
3/18 anonim válasza:
Igen az.
Jobb tartani a "távolságot"
Te még nem léptél túl, illetve még összejönnél vele , azért zavar ez.
5/18 A kérdező kommentje:
Csak fura érzés hogy 1 munkahelyen vagyunk és néhha 1 mi újság sztem beleférne
okt. 25. 14:42
7/18 anonim válasza:
De nem érdekli, mi újság. Minek megjátszani?
8/18 A kérdező kommentje:
Hát durva mert engem érdekel vele miújság, az életem része volt mégha már nem is szeretem, 1 kollégától is megkérdezem miujság ha összefutok vele
okt. 25. 15:10
9/18 anonim válasza:
De ő az exed basszus.
És sokan még egy "mi újság?" - ból is többet vesznek le,.
10/18 A kérdező kommentje:
Abból is többet veszek le hogy nem beszél velem, kb azt hogy utálja a pofám
okt. 25. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!