Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő ha azt mondom a páromnak , hogy ne olyan ajándékkal lepjen meg amit otthon a házában talàl, inkább egy személyes kis kedvességgel ?
Figyelt kérdés
En is mindig meglepem őt olyannak ami személyesokt. 18. 17:27
1/13 anonim válasza:
Az a sértő ha otthon csak leemel valamit és kész, ha ezzel le van tudva, nem kell pénzt költeni.
2/13 anonim válasza:
Megkérni, aka könyörögni, hogy vegyen ajándékot? Jól vagy? Inkább őt kell lecserélni normális partnere!
3/13 anonim válasza:
Az a sértő rád nézve, hogy neki ez így rendben van.
4/13 anonim válasza:
Én 3 év után kaptam az extől egy fém használt öngyújtót, ami kiderült az apjáé volt. :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem nagyobb probléma, hogy olyan zsugori szarral vagy még együtt ahelyett, hogy kidobnád a francba...
6/13 A kérdező kommentje:
Én céges termekmintát kaptam
okt. 18. 17:43
7/13 anonim válasza:
Nem, ez jogos és örülhet neki, hogy kap ötletet is.
9/13 anonim válasza:
Én nem adnék senkinek se számomra fontos dolgot, ami a lakásomban megtalálható. Sőt, az már egy nagyon-nagyon kiemelt bizalom volna.
Inkább veszek valami olcsó vackot, ami értékesebbnek néz ki, mint amennyit ér...
De magát az ajándékozást hülyeségnek tartom, mert az ember úgyis megveszi magának, amire szüksége van, az ilyen ajándékboltban vett szeméthegy meg úgyis a szemétben köt ki az első lomtalanításkor.
10/13 anonim válasza:
De neki eszébe se jutott,hogy jobbal lépjen meg.Akkor szerinted kéne szólni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!