Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire normalis h valaki úgy enyhíti a fájdalmát szakítás után, hogy vesz egy kutyát és az exe nevét adja neki?
Nem vennék ilyen szinten semmibe egy kutyát hogy még saját neve se lenne.
Ilyennek nem kéne kutya.
2.
A Fifi-seregről se mondanám, hogy igazán saját névvel rendelkeznének. Ritka az olyan ember, aki normális nevet ad a kutyának. Mindegyik Fifi, Cézár, Bodri meg Zsömle.
A macskáknál se jobb a helyzet, mindegyik Cirmi, Kormi, (Nyávi meg Tappancs) vagy Hógolyó.
3 de megis saját nevük van es nem valamelyik másikét -pl szomszédét is ugy hivják legyen az enyém is az- adják neki.
Sőt en nekem am az se jön be mikor gyereket neveznek el halott nagyi meg nagynénik után meg ilyenek. Nekem ez még morbid is.
4.
Nyugi, ez nekem se jön be. De azért lehetne valamivel több kreativitás, ne minden második kutya legyen már Fifi vagy Bodri.
Gyereket halottról elnevezni szerintem is beteges. Ráadásul a gyerek egyéniségét is erősen befolyásolja majd "te kisfiam egy halottról vagy elnevezve". Í.
Amúgy ez inkább az ex megalázása.
Ami jelenet beugrik az a Karib-tenger kalózaiból amikor kiderül, hogy az ellenfél a majmot nevezte el Jacknek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!