Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fájdalmas szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas szakítás után segíthet egy prosti?

Figyelt kérdés
Hónapok óta nem tudom túltenni magam, hogy véget ért egy több éves kapcsolatom, az exemnek már van új párja. Tudnék nőt szerezni, de olyat nem, akihez eléggé vonzódom, mert mindenkiben őt keresem, és mivel még szeretem, ezért csak a szexet keresem mindenkiben. Már saját magamat is taszítom ezzel, mert egyébként nem ilyen vagyok. Segíthet ilyenkor egy prosti? Néha azt érzem, ez lenne a legtisztább megoldás. Csak félek, később, ha újra szerelmes leszek emiatt veszíthetem el a leendő párom, mert nem tudja majd elfogadni, hogy korábban voltam örömlánynál.
2023. ápr. 6. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem.

Nem ez a megoldás rá.

Először magadban kellene rendet tenni.

Az ha lefekszel valakivel vagy egy prostival az csak rá fog emlékeztetni és emiatt nem is fogsz tudni ebből kilépni egy hamar.

+ Sok nő nem fogja jó szemmel nézni ha prostinál jártál.

2023. ápr. 6. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Ne misztifikáljuk már túl a prostit arra valók, hogy kiélje az ember rajtuk az állatias ösztöneit és mindent megtesznek amit szeretnél - kényszerfrancia, bőnyálas...tás, anál, ha kell beöltözik főnőkasszonynak, kolléganőnek, pincérnönek bárminek...ezt egy "rendes" lánnyal nem biztos hogy meg lehett csinálni...olyan ez mint egy laza hétvége...nekem mindig segített :-)
2023. ápr. 6. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Persze. Jól érzed magad aztán kész.
2023. ápr. 16. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Fél napig kb..
2023. ápr. 16. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha keményen bekapja..
2023. ápr. 17. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Egyértelműen nem.
2023. ápr. 17. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább prostihoz menj, minthogy normális nők lelkét összetöröd.
2023. ápr. 17. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Valaszt ki egy jó értékeléssel rendelkező csajt beszélj vele telon és ha jó menj el jobb lesz
2023. ápr. 18. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!