Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan vészelte át a szakítás fájdalmait? (Hosszabb párkapcsolatokra gondolok)
Nekem most volt a második nagy "szakítás" párkapcsolati szempontból az életemben.
Ingázik a hangulatom a tökéletes elengedés és az akarás között, hogy de jó lenne még ha lenne..
Szóval ki hogy csinálta?
Illetve érdekelnének még történetek is, hogy nagy szakítások után hányan voltak azok aki mára már boldogan hosszú párkapcsolatban élnek.
Én annyira sosem voltam a ragaszkodás híve, ezért legtöbbször könnyű volt. Egy szakítás volt amit megszenvedtem, bár ott is inkább a szakítás körülménye volt xar, nem a csaj elvesztése. Az kb 2 hónapba telt. Akkor a haverok segítettek sokat. Meg az hogy a munkahelyemen dolgoztam egyfolytában
Aztán a 3. Hónapban összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, és ennél boldogabb sosem voltam. Szóval visszagondolva nem is alakulhatott volna jobban...
Az egyedüllét volt a legrosszabb, ami elég sokáig tartott. Nehéz volt lefoglalni magam.
sajnos a barátaim nagy része legutóbbi kapcsolatom végére már elköltöztek, vagy jobban berendezkedtek egy úgymond fix életre, nem is értek rá annyit mint előtte.
szerintem ha nem igazán vannak barátok akikkel programokat szervezhet az ember és család se nagyon van, talán egyedül nehezebb.
elkezdtem edzőterembe is járni, de eleinte az első hónapok unalmasak voltak nagyon unalmasak....de úgy igazából minden hónappal egyre jobban túlléptem rajta.
mivel nincs agyban Delete gomb így csak túllépni lehet mindenen és mindenkin.
Azt a kúrv**asok egyedül töltött szabadidődet kell kitöltened. Aztán közben ismerkedhetsz.
Ami persze egy csinos nőnek sokkal könnyebb.
Nekem nem a szakitás fáj általában hanem az a kiüresedés utána, amit a hiánya okoz.
Ezt a kiüresedést eddig semmifele zenével hobbyval baratokkal programokkal.sem tudtam soha betölteni, hanem mindig csak egy ujabb kapcsolattal.
Azota is hosszantarto rossz kapcsolataim vannak, mint amilyenek világeletemben is voltak.
Vagy megcsalnak aztán vége, vagy elköltöznek aztán vége, 4 éves misszio ezert vége, beteg féltékeny ezért vége, csak használgat pár évig de semi komolyabb ezért vége, most sem tudom miben vagyok benne
nekem is inkább az volt a problémám mint a #6 + #7 nek.
az egyedüllét és a kiüresedés.
nagyon nehezen tudtam lekötni lefoglalni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!