Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után minden közös dologtól meg kell szabadulni, hogy enyhítsük a fájdalmat?
Alapvetően én igennel válaszolnék a kérdésemre. Viszont kaptam egy fikuszt, ami nagyon hozzám nőtt, és szeretem, de folyamatosan a boldog napokat juttatja eszembe. Eleinte nem bántam, de talán gátol a továbblépésben, néhányhetente úgy érzem vissza kell szereznem, viszont nem biztos hogy egy növény ennek az oka.
Mit gondoltok, lehet olyan mértékű hátráltató hatása, hogy elajándékozzam? (Más miatt is szeretem a kis gazt, ezért nem tettem eddig, több lakásban is velem élt.)
+info: Nagyon szuper kapcsolat volt, együtt is éltünk egy évet, de más terveink voltak, én túl karrierista, ő meg nagyon hippi volt, ezért eleve nehéz lapozni, mert nem tudok közönyös lenni eléggé, nincs érzelmi okom rá.
Ha te szeretnéd, akkor igen. Vegyél magadnak másik fikuszt, szerencsére lehet kapni bármelyik virágosban.
Egyébként én szeretem kidobálni az ilyesmit. Nem "kell", de mindenki úgy csinálja, ahogy szükségesnek érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!