Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy nárcisztikus férfitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nárcisztikus férfitől hogyan lehet szabadulni?

Figyelt kérdés

Tegnap döbbenettel olvastam erről a személyiségzavarról, és minden jel arra mutat, hogy az én volt kapcsolatom is ilyen.

Egy éve hálózott be, nagyon megnyerő modora volt,tetszett a stílusa, és tudott udvarolni. Ami akkor feltűnt, hogy kissé zavart volt, de betudtam annak, hogy zavarban van az ismerkedés miatt. Aztán barátok lettük, nagyon korrekten osztogatta nekem a párkapcsolati tanácsokat, hogy mi az ami nem normális az éppen aktuális kapcsolatomban, mindig vigasztalt szakítás után, egyszóval ő volt a tökéletes barát. Mivel hónapok alatt (azthittem) sikerült bizonyítania, összejöttem vele, mert állandóan mondogatta, mennyire szeret és nekem sem volt közönyös. A szex abszolút nem működött vele (egyedül vele nem, konkrétan nem állt fel neki soha normálisan), de gondoltam semmi baj, előfordul. Közben kiderült mellettem van egy másik nője 12 éve (!) akit héba-hóba látogat, ergo nincsenek teljesen együtt, csak hitegeti, a csaj nem tud tőle szakadni, 600 km-re laknak egymástól. Mikor a csaj bedobná a törülközőt, a pasit egyből ugrik hozzá, mert neki ő a biztos pont. (A férfi szerint ő megtehet bármit, a nő üljön otthon és megne merje csalni).

Na mikor megtudtam, hogy van ez a lány, kidobtam persze, ami őt meg sem viselte, furcsáltam is, hogy elég sok időt töltöttünk együtt, ennek ellenére ennyire semmi nyomot nem hagytam benne? Utána csönd, majd lett egy kapcsolatom, ahol keresett, és ugyanúgy eljátszotta ajó barát szerepét, és kedves tanácsokkal látott el. Szakítás után magammal foglalkoztam, tanultam, ekkor kaptam egy rakat vádaskodó üzenetet, hogy mekkora szemétláda vagyok amiért nem írok neki és nemigaz, hogy ennyit tanulok, hogy nincs időm rá. Tényleg nemvolt. Megkaptam a világ összes vádját, hogy biztos pasizok, kitudja kivel vagyok épp (senkivel nem voltam, de ha lettem volna sincs köze hozzá, nem voltunk együtt)

Én hülye azthittem szeret, azért ilyen féltékeny, ismét járni kezdtünk. Két hónap alatt nulla érzelmet kaptam tőle, néha megölelgetett, akkor örülnöm kellett, hogy egyáltalán mutat valamit, de egyébként se egy kedves üzenet se szó, ígéret persze mindig volt, h ő majd változik, ő engem szeret, imád, idemegyünk odamegyünk, de program sose volt, csak állandóan nála lenni. Üzeneteimet soha nem olvasta el teljesen, se az előző nő üzeneteit, mondván "ő nem szeret negatív üzenetet olvasni". Szembesíteni nem lehet az aljasságaival, szerinte ő a világ legjobb embere. Szakítottunk, majd jöttek az aljas vádjai, hogy én hülyének nézem őt, egyszóval, mindent amit ellenem elkövetett visszaforgatta, hogy miattam van. Ezer dolgot tudnék még írni, a lényeg h rettegek már tőle, milyen üzenetet kapok, mit vág a fejemhez, úgy h pontosan ismer, pontosan tud rólam mindent, és tudja, hogy normális ember vagyok- mégis sorra talál ki elképesztő okokat, hogy bemesélje magának miért vagyok mégis sz.r. Énmeg csak nézek, hogy egyes gondolatokat honnan merített...

Az a baj, hogy szeretem, annak ellenére, hogy semmit nincs rajta szeretni. Úgy bánt el velem, mint még soha senki, a barátságunk alatt elmondott dolgokat a vitáink során felhozta ellenem, csak épp azt is elferdítve, bánom, hogy őszinte voltam hozzá. Megcsalt, kiderült hogy még megvan neki a másik nő is, és szeret félrejárkálni. Letiltottam a telefonomról, egyszerűen leszívja az energiám, ahogy vádol az abszurd, hogy képes az ilyen ember ártatlant vádolni és bűnösnek beállítani. Hogyan verhetem ki véglega fejemből?

Én 30 N ő 42F

2017. ápr. 24. 09:50
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy a mostani 2 hónap együttlétünk alatt szerintem semmit nem érzett, megse vágta a szakítás. Holott előtte nyomatta az így szeretlek úgy szeretlek smseket.
2017. ápr. 24. 09:52
 2/25 A kérdező kommentje:
És még azt is hozzátenném, hogy magamban kerestem a hibát, hogy miattam nem volt jó a kapcsolat, annak ellenére, hogy én mindent beletettem, ő semmit. Én igényeltem a törődést, ő nem, és nem értette mi bajom. Azt hittem engem nem lehet szeretni, közben csak ő nem tudott, mert aki eljátsza ezt más nőkkel is, akkor nem hiszem h bennem a hiba. Gúnyt űz mindenkiből, a 12 éve meglévő nőből is, aztán mondja, hogy őt szereti. Provokál, múltkor nem reagáltam egy üzenetére, egyből írt olyat amire mindenki robbanna, és be is vallotta, hogy csak elakarta érni, hogy írjak neki.
2017. ápr. 24. 09:55
 3/25 anonim ***** válasza:
Nulla kontakt,az idő a többit megoldja.
2017. ápr. 24. 09:58
 4/25 anonim ***** válasza:

Önuralom és akaraterő kérdése, nem lehetetlen. Jól döntöttél, amikor megszakítottad vele a kapcsolatot, most már csak adj magadnak időt, hogy lezárd és túllépj.

A jövőre nézve egy tanács - a féltékenységre soha ne hidd azt, hogy a szeretet jele, mert sosem az, nem a szeretetről szól.

2017. ápr. 24. 10:22
 5/25 A kérdező kommentje:
Nagyon félek tőle, hogy ártani fog nekem...olyan kapcsolatai vannak, hogy bármit kinézek belőle. Az biztos, hogy a szájára fog venni, és mivel kis városban élek, nemtudom, hogyan fogom bizonygatni az ellenkezőjét :( Olyan téveszméi vannak és olyan vádjai... pl. ha itthon aludtam, vagy tvztem, jöttek az üzenetek, hogy biztos bulizok és épp d.gatom magam valakikkel. Nem egy emberrel ám... és a legdurvább hogy úgy ismert engem, mint a tenyerét, tudta h sose tennék ilyet, összes kapcsolatomat tudta, hogy nem miattam ment tönkre, akkor - mint barát- még sajnált is h elbánnak velem. Ennek ellenére, csak a vád, ami ellen már nincs erőm védekezni...
2017. ápr. 24. 11:26
 6/25 anonim ***** válasza:
70%

Ahogy más is írta, ne foglalkozz vele. Letiltod, törlöd, a barátaidnak elmondod mi történt veled, a többi embert meg leszrod. Vond le a tanulságokat a történetből: felmelegítve csak a káposzta jó, ha valaki barátkozik az dugni akar, aki megfúrja a kapcsolataidat az dugni akar (mert ő nem tanácsokat adott neked, hanem elválasztott a többi férfitól), és ne tipródj sokat mások véleményén.

A nárcisztikus embert nem lehet legyőzni, meggyőzni, csak elkerülni lehet.

2017. ápr. 24. 11:44
 7/25 anonim ***** válasza:

Jaj persze, ő személyesen Al Capone ötödik reinkarnációja, és majd megveret, aha...

Van Oroszországban egy mozgalom ( Stop a douchebag), ami arról szól, hogy fiatalok akadályozzák meg, hogy az autósok járdákon hajtva kerüljék ki a csúcsforgalmat, vagy éppen arra rövidebb nekik az út, és fellépnek más szabályszegők ellen is.

Szerinted hány fenyegetést kaptak? Minden màsodik szereplőnek ilyen-olyan ismerősei voltak, stb. Mégis él a mai napig mindegyik :D

Ennyit a fene nagy kapcsolatokról.

Másik amit mondtak: a barátaid tudják, mi veled a helyzet, a többi nyelvet köszörülő meg bekaphatja.

Letiltod mindenhonnan, telefonszámát akár app segítségével, akár a szolgáltatónál blokkolod. Ha meglátod esetleg a munkahelyed környékén, akkor már hívod is a rendőröket, stb.

2017. ápr. 24. 13:32
 8/25 A kérdező kommentje:
utolsó, figyelj, ő konkrétan megverte az egyik volt barátnőjét, úgy, hogy kórházba küldte, néhány napja tudtam meg ....
2017. ápr. 24. 13:49
 9/25 A kérdező kommentje:
hihetetlen, hogy az ember ennyi idő után se tudja kiismerni a másikat és mindig van csúnya titok ami a felszínre kerül, nála pláne, hisz direkt alakította így a kapcsolatunkat, hogy minél kevesebbet mutathasson magából, de mégis valamilyen módon mellettem legyen. mint a másik csajnál, hogy hetekre eltűnik, telefont nem veszi fel ha hívja a nő, aztán jön a mézesmázos és ismét magához édesgeti. velem is ezt tette. aztán magyarázatot sosem kaptam, hogy hova tűnt arra a pár napra míg eltűnt, ahogy gondolom a másik nő se, se az exe akit megvert.
2017. ápr. 24. 13:51
 10/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérdezném, hogy hol tart most a dolog köztetek?

Pontosan ugyanilyen helyzetben vagyok, engem most két napja csenddel büntet a semmiért, de valahányszor szakítok, hirtelen kedves lesz, ígér mindent, aztán pár nap múlva megint ugyanott tartunk és bár bizonyítékom semmi, de tudom, hogy több vasat tart a tűzben.

2017. máj. 12. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!