Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus férfi miért nem enged el több év után sem? N31
Mert nem csak nárcisztikus, de valamilyen szinten hiányzol neki.
De ki kell tartanod! Válts telefonszámot stb.
Nem tök 8 milyen?
Magadra figyelj, hogy neked milyen.
Ha jó vele, élj vele. Ha rossz akkor meg maradjatok külön.
Az exem is nárcisztikus, ő is nagyon sokáig "ragaszkodott" hozzám, mert jól beleillettem az ő családról alkotott elképzeléseibe. (Ami nagyjából abból állt, hogy én biztosítom számára a családi hátteret, nevelem a gyerekét, vagyok a cselédje, a lábtörlője, a boxzsákja, miközben ő felhőtlenül éli világát.)
Elég szomorú, ha egy nárcisztikus benned látja a tökéletes feleséget maga számára, mert ez lefordítva azt jelenti, hogy egy alárendelő személyiségnek lát, akinek nincsenek igényei a kapcsolatban, képes teljes mértékben alárendelni magát a másik félnek és kiszolgálni az ő szükségleteit!
Az én exem is sokáig igényt tartott volna erre, úgy is, hogy már mással élt együtt!
Akkor változott a helyzet, amikor pszichoterápiára kezdtem járni és fokozatosan nőtt az önbizalmam, képessé váltam kiállni magamért. Az exemmel a közös gyermekünk miatt tartjuk a kapcsolatot, de már nem lát bennem ideális társat és erre nagyon büszke vagyok. Már nem vagyok elég jó lábtörlőnek való! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!