Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel foglaljam le magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel foglaljam le magam?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel 1 hónapja, úgy váltunk el hogy nagyon szeretjük egymást, de annyiszor bántottuk egymást a jó kommunikáció hiánya miatt, hogy végül ez lett belőle. Azóta nem beszélünk, de nem töröltük le egymást. Rettegek, hogy azóta neki van más vagy már esetleg nem szeret és nem hiányzom neki. Én éjjel nappal rá gondolok aludni is alig tudok. Elszigetelt helyen élek, van ott pár barátom de nem tudunk sehova menni max egymással töltjük az időt, edzunk, játszunk gépen ilyesmi... de nem segít semmit nem javultam 1 hónap alatt. Exem városban él, rengeteg lehetősége van ismerkedni... Bármi tanács hogy jobban legyek? Alig eszek, egyetemre sem tudok koncentrálni.

22F

szept. 27. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sportolj
szept. 27. 10:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Írtam hogy rendszeresen csinálom, azóta ha lehet így fogalmazni ki is b@sztam magam rendesen de semmivel nem érzem magam jobban, nem több az önbizalmam
szept. 27. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor gyúrjál egy kicsit agyra is. :D
szept. 27. 10:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha szétmentetek, akkor annak oka volt. Annyi lenne, hogy kb 5-10 év múlva lett volna vége, de addigra már elfajulnak a dolgok, és akkor már örülnél hogy vége. Most ez előtt vagy.

Szóval inkább arra kéne figyelni, hogy találj mást, akivel passzoltok, és vond le a tanulságokat, hogy te miben hibáztál. Lesz olyan lány, akivel jobban passzoltok, mint vele. Valamiért ide jutottatok, tehát ez eleve benne volt hogy nem fog működni.

A továbblépésen gondolkodj, keress lehetőséget beszélgetős társasági programra, és meg fogod látni, hogy nagyon sok normális csaj van még... azokkal lehet hogy sokkal nagyobb lenne az összhang és a szerelem is.

A múltba ne ragadj bele, mert el fog menni így 1-2 év a semmire, és utána is ugyanez lenne, hogy ismerkedni kell.

szept. 27. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Valamivel több, mint 4 hónapja én is hasonló dolgokon mentem keresztül (nálunk se volt jó a kommunikáció és társai, elég csúnyán lett vége). Ő viszont le is cserélt másra.

Ha gondolod, szívesen megosztom veled a tapasztalataim, illetve, hogy hogyan vészeltem át ezt az időszakot.

szept. 27. 10:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg helyrehozni a dolgot.
szept. 27. 10:52
 7/11 A kérdező kommentje:
6os meg fogom próbálni de szeretnék neki még egy hónapot hagyni legalább hogy ő is gondolkodjon. 5ös igen kérlek írd le
szept. 27. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Gyere Pestre bulizni. :)

22 éves vagy, nem kell az első barátnőt elvenni feleségül.

Kicsit szórakoznod kellene, az idő segít majd elfelejteni őt. Én tapasztalatból mondom, szakítás után meg lehet próbálni mégegyszer, de már semmi sem lesz olyan mint előtte. Ezért is kár újra feltépni a sebeket!

szept. 27. 11:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Sok olyat is hallottam már hogy utana lett igazán jobb mert mindkét fél tanult belőle. Pestre mennék de nem tudok hol aludni
szept. 27. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem is aludni kell menni, hanem bulizni.:) Sajnálom hogy szakítottatok, de biztos vagyok, hogy neki is nehéz volt ezt a lépést meghoznia. Csak biztos belátta, hogy így lesz a legjobb mindkettőtöknek. Fiatal vagy, ilyen idősen a lányok még jönnek mennek.
szept. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!