Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam! Adhatnátok néhány ötletet, mivel foglaljam el magam?
Véget ért egy hosszú párkapcsolatom, és azóta valahogy nem találom a helyem. Előtte is csak 2-3 barátom volt, a többieket inkább csak ismerősöknek nevezném, mint barátoknak. Míg együtt voltunk a barátnőmmel, elhanyagoltam a barátokat, iskola után az élet is más más utakra vezérelt minket. Ki ide, ki oda költözött, és most, hogy már a barátnőm sincs, úgy érzem, egyedül maradtam. Próbáltam régi barátokat előszedni. Egy gyerekkori jó barátom mikor itthon volt kb. 1 hónapig a szüleinél, akkor 2-3 alkalommal egy héten beültünk valahova, de már ő is visszament oda, ahol most él.
Kollégáim teljesen más korosztály, mint én.
Nem tudom mi a fenét kezdjek magammal egyedül.
Próbáltam csajozni, össze is jött 1-2 "kapcsolat". Amíg tartott, megint úgy éreztem, hogy van miért felkelnem, de sajnos olyanokkal, akikkel nem voltunk egy hullámhosszon, így nem tartottak sokáig...
Mit csinálnak az unatkozó várvédők? elfoglalják magukat.
Találj ki blőd poénokat, mint ahogy én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!