Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyedül maradtam! Adhatnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradtam! Adhatnátok néhány ötletet, mivel foglaljam el magam?

Figyelt kérdés

Véget ért egy hosszú párkapcsolatom, és azóta valahogy nem találom a helyem. Előtte is csak 2-3 barátom volt, a többieket inkább csak ismerősöknek nevezném, mint barátoknak. Míg együtt voltunk a barátnőmmel, elhanyagoltam a barátokat, iskola után az élet is más más utakra vezérelt minket. Ki ide, ki oda költözött, és most, hogy már a barátnőm sincs, úgy érzem, egyedül maradtam. Próbáltam régi barátokat előszedni. Egy gyerekkori jó barátom mikor itthon volt kb. 1 hónapig a szüleinél, akkor 2-3 alkalommal egy héten beültünk valahova, de már ő is visszament oda, ahol most él.

Kollégáim teljesen más korosztály, mint én.

Nem tudom mi a fenét kezdjek magammal egyedül.

Próbáltam csajozni, össze is jött 1-2 "kapcsolat". Amíg tartott, megint úgy éreztem, hogy van miért felkelnem, de sajnos olyanokkal, akikkel nem voltunk egy hullámhosszon, így nem tartottak sokáig...

2015. nov. 8. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit csinálnak az unatkozó várvédők? elfoglalják magukat.

Találj ki blőd poénokat, mint ahogy én :D

2015. nov. 8. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én régóta így érzek. Hol laksz? Hány éves vagy?
2015. nov. 8. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Van valamilyen hobbid, vagy volt régebben? Van olyasmi, ami érdekel, de eddig nem mertél belevágni? (pl. nyelvtanulás, sport)
2015. nov. 8. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyszerre ketten válaszoltak... érdekes. Kérdező 33 vagy 22 vagy?
2015. nov. 8. 19:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Járok konditerembe, de ugye oda nem beszélgetni járnak az emberek. Éppen 2-3 mondat, (szevasz, hogy vagy?) és mindenki csinálja a dolgát.
2015. nov. 8. 19:11
 6/10 A kérdező kommentje:
22
2015. nov. 8. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Itt az ideje,hogy saját magaddal törődj.Leld örömödet abban,hogy szabad vagy,olvashatsz,futhatsz,amihez csak kedved van.
2015. nov. 8. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig a konditerem a legjobb megoldas , nem beszelgetni kell,hanem annyira kifarasztani magad,hogy ne legyen erod agyalni hulyesegeken.
2015. nov. 9. 09:40
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Legalább tanultál abból, hogy a barátokat egy nő miatt elhanyagolni nem szabad, én is voltam így, de nekem sikerült anno észhez térnem. Kondizz, ha az neked bejön, legalább a feszültséget levezeted, van aki ennyit sem tesz meg. Társaságba kell járni, ha azt akarod, hogy valami összejöjjön, vagy menj le éjszaka egyedül szórakozóhelyekre, ahol ismerkedni is lehet. Amúgy azt gondolom, hogy ha felkeresed a régi barátaidat, hogy újra jó kapcsolatotok legyen, akkor nem fognak visszautasítani.
2015. dec. 25. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezen mentem én is keresztül. 9 éves kapcsolat, 1-2 barátom volt... felfedeztem magam újra, rólam szóltak a napok. Ha enni akartam, ettem; ha menni, mentem. Próbálj ki mindent: hobbi, tanulás, csajozás. Ne ragadj le, mert nagyon mélyre lehet zuhanni - tapasztalat! Fel a fejjel!
2015. dec. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!