Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány jel ami talán a kapcsolatunk végét jelezheti? Lépnem kéne? (Lent)
Mást vártok az élettől, nem tisztelitek egymást eléggé, nincsenek megfelelő közös programok, képest volt téged megütni ( nálam ez bármilyen formában azonnali szakítással járna), fiatal vagy, nincs közös gyereketek, van munkád, saját lakásod. Mégis miért kell ezen gondolkodni? Sok sikert a jövőben és találj olyan párt, akivel igazán boldog leszel. :)
( Nekem is volt egy komoly szakításom 3,5 év után, nagyon durva következményekkel, de nem bántam meg, sokkal boldgabb vagyok, ha esetleg érdekel, szívesen elmesélem.)
Minden mondatnál bólintottam: igen, ideje véget vetni ennek.
De, hogy meg is ütött - mindegy mekkorát: elege is van belőled, meg ez neki bele is fér.
Szerintem nem, egy párkapcsolatba meg főleg nem.
(felnőtt emberként meg az a családcentrikus, aki összeköltözik veled, megkéri a kezed, gyereket akar...)
Nem tervez veled közös jövőt.
Az meg, hogy mennyire ütött meg - miért kérdés?
Most csak kicsit, ha maradsz vele, majd belejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!