Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. hogy foglaljam le magam hogy ne nézzem folyamatosan a facebookot?
telefonrol kijelentkeztem messengerröl meg sima facebookbol is .. folyamatosan azt várom hogy az exem irjon és magamnak okozok fájdalmat de nem bírom ki hogy ne nézzek fel .. pedig felesleges időpazarlás :(
20/L
Először is le kéne zárni magadban a múltat és levonni a következményeket a kapcsolatotokból és elfogadni azt a tényt, hogy az exed biztos, hogy nem fog már neked írni.
Utána elkezdhetnél a hobbijaidnak élni, sportolni, barátnőkkel lógni, olvasni, szórakozni...stb.
Az, hogy ez mind mennyi időbe fog telni, az csakis tőled függ.
töröld az fb-d és akkor nem fogod megnézni és ha akar valamit akkor kénytelen lesz felhívni
addig meg pl tanulj meg főzni:D
Atyaég...
Most erre mit mondjak? Nem csodálom ha dobott az összes srác, azt nem értem, te minek állsz velük szóba, ha arról szól, hogy dicsekednek, mennyivel jobbat találtak nálad.
Ehhez képest meg még válogatós is vagy...
Szerintem használd a fb-od arra, hogy a sulis dolgokat megtudd onnan, és egyébként él az életed IRL.
Facen mindenki azt ír, amit akar. Írd le te is az exeknek, milyen jó pasival találkozgatsz, de még nem döntöttél, mert másokkal is randizol. Blablabla...
Az meg nem érdekes, hogy valójában a kutyának se kellesz, a lényeg, hogy facen az életed csillogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!