Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam le magam, hogy ne rá gondoljak folyamatosan?
Figyelt kérdés
Elég viharos kapcsolat volt, a rózsaszín ködtől nem vettem észre, hogy egyoldalú az egész. Én szerettem, ő az utolsó hónapokban már csak kihasznált, parancsolgatott, semmi nem volt neki elég jó, mindig lehetetlen dolgokat követelt, ha nem úgy lett, akkor hisztizett, megsértődött.
De mégis eszembe jutnak a szép pillanatok, amikor tökéletes volt minden, boldogok voltunk (talán ő is valamennyire).
Próbálom lefoglalbi magam extra munkával, barátokkal/barátnőkkel programokat szervezünk, beszélgetünk, de így is mindenről ő jut eszembe.
Mennyi idő után lesz jobb a helyzet?
Mivel tereljem el a gondolataimat róla?
2017. júl. 14. 16:10
2/8 anonim válasza:
legyél extrém, feküdj le velem :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2017. júl. 14. 16:17
5/8 anonim válasza:
Na jó tessék: Tanulj meg rajzolni. Növeli a kreativitást, lefoglal, élvezetes.
6/8 anonim válasza:
Akkor ne a szépet elevenítsd fel, hanem a rossz dolgokat így hamarabb elfogod felejteni szerintem. Menj el sportolni valamit másnak is ezt ajánlottam bejött neki is. Amiben jól elfáradsz és nem tudsz másra koncentrálni közben :)
7/8 A kérdező kommentje:
#6 köszi, ez jó ötlet. Már találtam is a neten olyasmit, ami érdekelne :)
2017. júl. 14. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!